Velencei, vagy Tisza-tó? – Hasonlítsuk össze hol vannak a legjobb ajánlatok!

A Velencei-tó Magyarország egyik legnépszerűbb tava, amely Budapesttől mintegy 50 kilométerre található. A Tisza-tó az ország másik jelentős tava, amely a Tisza folyó által táplált mesterséges tó. A Tisza-tó a Hortobágyi Nemzeti Park része, és rengeteg lehetőséget kínál a természetkedvelőknek. Mindkét tó remek lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra és a természet közelségének élvezetére. A választás attól függ, hogy melyik táj és tevékenységek vonzanak jobban téged.

Velencei-tó

Fejér megye, Sukoró zsák utcájában eladó egy nettó 162 nm-es, lenyűgöző, 1996-ban épült, parasztház jellegű családiház nádtetővel. Az amerikai konyhás nappali étkezővel tökéletes helyszínt nyújt a családi összejövetelekhez vagy barátok fogadásához. A két szinten elosztott 76 nm-es földszint és 86 nm-es emelet tökéletes térkínálattal rendelkezik. A két fürdőszoba és a vendégmosdó biztosítja az egész család kényelmét, míg a gáz kazán gondoskodik az optimális hőmérsékletről. Ez a páratlan ingatlan magában foglal egy 17 nm-es pincét, ahol bőséges tárolási lehetőségeket találhat. Kényeztesse magát a 9 nm-es tornác mellett található 12 nm-es teraszon, ahol kiválóan pihenhet, élvezheti a friss levegőt és bájos helyszínt kínál a reggeli kávézásra vagy a baráti összejövetelekre.

A Velencei-tó keleti végén, Kápolnásnyéken eladó egy családi ház, ami teljesen különálló bejárattal és kerttel rendelkezik. Az ingatlantól a tó rövid sétányira található. A környék nagyon nyugodt, kertvárosi, a települést gazdasági fejlődés jellemzi, számos kulturális programmal. A ház tetőtere beépített, ott két hálószoba és egy mellékhelyiség található, az alsó szinten egy tágas nappali, ami terasszal kertkapcsolatos a hátsó kertre. A konyhában beépített konyhabútor található. Az étkező részén kandalló lett kialakítva. A ház fűtése elektromos kazánnal, radiátoros hő leadással és kandallóval lehetséges. Az emeleten hűtő-fűtő klíma biztosítja az optimális hőmérsékletet. Az ingatlan az utóbbi három évben folyamatos felújításon esett át, mint a nyílászárók cseréje műanyag ablakok lettek beépítve, szúnyoghálóval, és új bejárati ajtó.

Tisza-tó

Abádszalókon, egy csendes utcában, mindössze egy km-re a központtól, és 1,5 km-re a Tisza-tótól vált eladóvá egy 94,27 m2 hasznos alapterületű, igényesen, teljeskörűen felújított, modernizált, családi ház. Az ingatlant kifejezetten azoknak ajánljuk, akik vendéglátásban gondolkoznak, mivel a négy csillagos minősítéshez szükséges magas színvonalú felszereltséggel és bútorokkal rendelkezik. A házon több felújítás is történt 2022-ben, mint pl. a nyílászárócsere, vagy a villanyvezetékek, vízvezetékek cseréje. Az ingatlanhoz tartozik két gépesített konyha. Udvara füvesített, rajta gyümölcsfák: szilva, meggy, füge, hátul akácfák, melléképület és garázs. A lakóépület nyaralónak, hétvégi háznak, apartmannak kiválóan alkalmassá tehető, a Tisza-tó, a vízi sportok, és a horgászat szerelmeseinek is kifejezetten ajánljuk. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített. A távolsági buszközlekedés kiváló, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő.

Eladóvá vált a tökéletes családi otthon Abádszalókon, mely minden igényt kielégít.  Ez a lenyűgöző, 120 négyzetméteres családi ház a legmagasabb minőségi szabványok szerint teljesen felújított, hogy Ön és családja teljes kényelemben élvezhesse az életet. Az ingatlan különlegességei közé tartozik a saját medence, mely a nyári hőségben biztosítja a kellemes hűsölést. Az exkluzív szauna és jakuzzi pedig lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és relaxációt az év minden szakában. Ezenkívül három garázs áll rendelkezésre, hogy minden autónak helyet adjon, és biztonságban tartson mindent, ami Önnek fontos.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktort apja ügyéről kérdezték Strasbourgban, furcsa választ adott

Orbán Viktort apja ügyéről kérdezték Strasbourgban, furcsa választ adott

Orbán Győző is gazdagodik a Budapest-Belgrád vasútvonalból.

Korábbi önmagával is szembesítették Orbán Viktort Strasbourgban

Korábbi önmagával is szembesítették Orbán Viktort Strasbourgban

1956, európai egység, békemisszió? - sorozták kérdésekkel strasbourgi satjótájékoztatóján a miniszterelnököt.

Megtagadta Orbán Viktor Orbán Balázst az Európai Parlamentben?

Megtagadta Orbán Viktor Orbán Balázst az Európai Parlamentben?

Megkérdezték a miniszterelnöktől, hogy felvenné-e a harcot Magyarország a bevonulni szándékozó orosz csapatokkal. Itt a válasza.

Törvényességi felülvizsgálatot kezdeményez az új „bosszú” szmsz miatt a győri polgármester

Törvényességi felülvizsgálatot kezdeményez az új „bosszú” szmsz miatt a győri polgármester

Törvényességi felügyeleti eljárást indított a kormányhivatalnál és az Alkotmánybírósághoz fordul az új szmsz miatt Pintér Bence Győr ellenzéki polgármestere.

© 2024 (v2.202102)