Juttassa csúcsra ingatlaneladásának sikerességét!

A tapasztalatok alapján sokan bizonytalanok, amikor ingatlanuk eladására szánják rá magukat, és nem tudják, hol is kezdjék, vagy mik a megfelelő lépések és mégis mivel tudnák a maximumra pörgetni az eladás sikerességét. De nem kell aggódni, ezért vagyunk mi itt, és segítünk abban, hogy a lehető leghamarabb tovább adjon az ingatlanán. Ehhez elég csak néhány lépést követni és meggyőződhet a saját szemeivel is arról, hogy mennyire hatékonyan tud működni néhány praktikus megoldás. 

Határozza meg jól a vételi árat!

Elég komoly akadályt jelenthet az, ha egyrészt túlárazza az ingatlanát, másrészt az sem szerencsés, ha túl alacsony árat határoz meg, mert ebben az esetben gyanússá válhat, hogy mitől is olyan kedvezményes az ajánlat. A legjobb természetesen az arany középút belövése, de tény, hogy ez sokszor nehéz a személyes kötődés miatt vagy éppen amiatt, hogy gyorsan van szükség nagyobb összegre. Ha nem érkeznek az érdeklődők, akkor vagy az ár nem megfelelő vagy a hirdetési módszer nem elég hatékony. 

Válasszon olyan hirdetési felületet, ahol eléri azt a célcsoportot, akinek eladni szeretne!

Banális hiba, ha úgy próbálja meghirdetni az ingatlanát, hogy ez mindenkinek szól és akit érdekel, az majd úgyis megtalálja. Sokkal eredményesebb lesz a folyamat, ha már alapvetően meghatároz egy célcsoportot, akiknek ajánlja az adott ingatlant és akik számára valószínűleg a legideálisabb új otthonná válhat. Vannak portálok, ahol a fővárosi ingatlanok pörögnek jobban, míg egyes oldalakat inkább azok keresik fel, akik vidéki otthon vásárlásán gondolkoznak, és természetesen olyan webhelyek is megtalálhatóak, ahol bőven található választék mindenki számára. 

Az Ingatlantájoló több mint 15 éves tapasztalatával azon hirdetési portálok közé tartozik, ami mindkét célcsoport körében népszerű, ezért egy megbízható választásnak minősül. A megfelelő lépésekkel itt garantáltan nagyszámú látogatottságot fog elérni a hirdetése, akik közül egészen biztos, hogy rá fog találni a megfelelő vevőre. 

Töltsön fel minőségi fotókat és csatoljon alaprajzot a hirdetéséhez! 

Az Ingatlantájolóra azért is érdemes feltölteni az eladni kívánt ingatlanát, mert a feltöltés ingyenes és azonnal két oldalon is megtalálhatóvá válik, az ingatlantajolo.hu mellett a társoldalunkra, az otthonterkep.hu-ra is automatikusan áttöltődnek a hirdetések. A feltöltés pedig elképesztően egyszerű és mindössze egy-két percet vesz igénybe, tehát veszítenivaló nincs. 

A feltöltés után válik elérhetővé a hirdetői csomagok kiválasztása, amivel azért is érdemes élni, mert már akár az alap, 14 napos csomag választásával 20 kép feltöltése válik elérhetővé, amivel növelni tudja az esélyét a sikeres eladásra. Minél több impozáns kép mutatja az ingatlanának a minőségét, annál nagyobb eséllyel keresik fel Önt a vevők, hogy személyesen is megtekintsék és a későbbiekben akár meg is vásárolják az ingatlanát. A 14 napos mellett a 30, 60 vagy akár a 120 napos csomag is választható, amik további szolgáltatásokkal segítik, hogy az Ön hirdetése a legkeresettebbek között szerepeljen. 

A 120 napos csomaggal már olyan előnyök is járnak, hogy Facebook oldalunkon is hirdetjük az ingatlanát, ami a 44 ezres követő táborunkat éri el. Emellett partneroldalainkon is megjelenik a hirdetése, amik között olyan oldalak találhatóak, mint az mfor.hu, napi.hu vagy femina.hu. A legkülönlegesebb ajánlat azonban, ami ezzel a csomaggal együtt jár, (vagy amellyel akár bármely másik csomagját is kiegészítheti) hogy tapasztalt újságíró kollégáink cikket írnak az ingatlanáról, Önnel szoros együttműködésben, amit az Otthontérkép Magazin felületén teszünk közzé. A megjelenő cikket szintén tovább hirdetjük az összesen 6 partner oldalunkon, így sokszor elérve akár a 20-25 ezres olvasottságot is. 

Konkurens hirdetések figyelemmel kísérése és stratégiai lépések

Ha ez eddig elmondottakat már figyelembe vette és be is tartotta, akkor nagyon jó az irány és már sokat tett azért, hogy a lehető legnagyobb eséllyel adjon tovább az ingatlanán, de a feladat ennyivel még nem ér véget. A sikerességet az is befolyásolja hogy a tulajdonos mennyi időt- és energiát fektet a hirdetésébe, és ha a keresési listákon túlságosan lecsúszik, akkor ez ellen bizonyos stratégiai lépéseket is tesz. Az Ingatlantájolón az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy ezt egész könnyen lehet kezelni a nálunk elérhető 3 szintű licitrendszernek köszönhetően. 

A találati listák élét tűzte ki célul? Az Ingatlantájolón ez könnyebb, mint gondolná, hiszen az egyedülállóan innovatív és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatásnak köszönhetően ez percek alatt megoldható. Lehetővé teszi, hogy a magánhirdetők épp ugyanakkora eséllyel induljanak, mint  az ingatlanközvetítő irodák.  

A 3 szintű licitrendszerrel folyamatosan az első helyen lehet!

Magánhirdetőként sokszor megfordul az ember fejében, hogy az ingatlanközvetitő irodák mellett labdába se rúghat, ugyanakkor ez itt egyáltalán nem érvényes. A megfelelő taktikai lépésekkel igenis hamarabb eljuthat a csúcsra, mint versenytársai. Ehhez mindössze annyit  kell tennie, hogy krediteket vásárol, amivel licitálni tudja hirdetését. Ez garantálja, hogy akár alapértelmezett vagy területi keresésnél vagy valamilyen sorbarendezett funkcióval böngésszenek az érdeklődők, akkor is az Ön hirdetése kerüljön legelőre. 

Hirdessen euróban!

Az Ingatlantájolón ez a funkció is rendelkezésre áll, és ennek azért is lehet jelentősége, mert így mindenképpen el tudja kerülni az árfolyamveszteséget. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi. Ez kiegészül azzal, hogy az érdeklődők körét is kiterjeszti ezáltal a külföldiekre is, akik előszeretettel látogatják az oldalt és vásárolnak is ingatlanokat főleg a főváros belvárosi kerületeiben, a határ mentén valamint a Balatonnál is. 

A sikeres eladás célja lebeg a szeme előtt? Akkor ne hagyja ki az euróban hirdetés lehetőségét se! Az Ingatlantájoló számos egyéb szolgáltatása mellett ez is azt segíti elő, hogy minél hamarabb új tulajdonos élvezze az otthonát!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dél-Európából kapott segítséget az ukrán hadsereg

Dél-Európából kapott segítséget az ukrán hadsereg

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Végre nem égett le a forint

Végre nem égett le a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Járatkésések: mennyit ér ilyenkor az utasbiztosítás?

Járatkésések: mennyit ér ilyenkor az utasbiztosítás?

Fontos információk arról, hogy melyik biztosító társaságnál milyen kárpótlásra számíthatunk.

A NAV vizsgálódik a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében

A NAV vizsgálódik a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében

különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt nyomoznak.

© 2024 (v2.202102)