Senki nem hiszi el, pedig tényleg csak ennyi kell a sikeres ingatlaneladáshoz!

Egészen biztos, hogy felkészültél arra, hogy hihetetlen gyorsasággal adj tovább az ingatlanodon? Senki nem hiszi el, pedig tényleg lehet igazán egyszerű ez a folyamat, csak egy kis tájékozottságra és tudatosságra van szükség. Itt és most pedig mindenki megnyugodhat, mert mi összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket ha betartasz, akkor a sok millió gyorsabban üti a markod, mint amire számítanál. 

Tájékozódj a lakáspiacon! 

A folyamatosan változó ingatlanpiacon olykor nehéz eligazodni, hiszen sokszor napról napra teljesen más a kereslet és kínálat, és az interneten olvasható cikkeket sem lehet a legtöbbször készpénznek venni. Ebben segíthet például, ha felveszed a kapcsolatot egy ingatlan szakértővel, akinek napi szinten tisztában kell lenni a változásokkal, de ha erre mégsincs lehetőség, akkor se kell kétségbe esni. 

Válassz egy megbízható hirdetési platformot!

A legnépszerűbb hirdetési felületek nagy látogatottságot tudhatnak magukénak és nagy eséllyel talál rá az a célcsoport, akinek szánjuk a hirdetést. Az Ingatlantájoló több mint 15 éves tapasztalatával azon hirdetési portálok közé tartozik, ahol minden érdeklődő réteg nagy eséllyel megtalálja a számára kedvező ingatlant, ezért legyen szó arról, hogy vidéki ingatlant árulnál vagy fővárosit, bátran válaszd, hiszen a potenciális vásárlók garantáltan érkezni fognak. 

Ne spórolj, ha a hirdetésed kiemeléséről van szó!

Sok esetben napi lebontásban csak 1-2 kávé árára jön ki, ha egy hirdetői csomagot választasz, és éppen ezért megéri, hogy a találati listáknál ne sodródjon egyre hátrébb az ingatlanod, hanem minél több érdeklődőhöz tudjon eljutni az eladó ingatlanodnak a híre. Az Ingatlantájolón ráadásul kivételesen kedvezményesen lehet hozzájutni akár a 30, 60 vagy netalán a 120 napos csomaghoz is, de aki magabiztos lenne abban, hogy rekordidő alatt képes eladni az ingatlanát, az választhatja a 14 napos csomagot is. 

Tudatosan a legjobb minőségű képeket és hirdetési szöveget csatold a hirdetésedhez!

A hirdetés feltöltés rendkívül egyszerű és ezenfelül csak 2-3 percet vesz igénybe az Ingatlantájolón, ami pedig igazán vonzó lehet, hogy ezt ingyenesen teheted meg. Az oldal különlegessége pedig, hogy a feltöltéssel nem is egy, de azonnal két oldalon is megjelenik a hirdetésed, az ingatlantajolo.hu mellett az otthonterkep.hu felületére is azonnal áttöltődik, így növelve a potenciális vásárlók számát.

Azt hinnénk, hogy ez már alap elvárás, hogy nem a nagymama telefonjával készítjük a képeket, de elképesztően sok rossz minőségű hirdetést lehet még látni számos hirdetési portálon. Ha a profi fotóst talán nem is akarjuk felfogadni, akkor legalább fordítsunk időt arra, hogy tiszta és rendezett ingatlant mutassanak a képek. A képek mellett pedig az sem elhanyagolható, hogy a bemutató szöveg tartalmazza a legfontosabb információkat, helyesírási hibáktól mentes legyen és teljeskörű bemutatást adjon az ingatlanról és annak környékéről.

Használj különböző megjelenési médiumokat!

Az Ingatlantájolón az az egyedi lehetőség is rendelkezésre áll, hogy cikket is írathatsz az ingatlanodról. Ezzel a lehetőséggel azért is hasznos élni, mert nem csak az Otthontérkép Magazin olvasói tudnak rátalálni a cikkre, de 6 további partneroldalunkon is hirdetjük a cikket, ami ezáltal akár a 20-25 ezres látogatottságot is képes elérni. Olyan oldalakkal is partneri együttműködésben vagyunk, mint a privatbankar.hu, az mfor.hu és az infostart.hu. 

 

Mindenképpen a találati listák élén szeretné látni a hirdetését? Akkor az Ingatlantájoló egyedien korszerű és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatását ajánljuk! Ennek segítségével a magánhirdetők épp olyan sikerességgel tudnak hirdetni, mint az ingatlanközvetítő irodák! 

 

Tegyél stratégiai lépéseket, hogy minél láthatóbb legyen a hirdetésed!

Nem elég csak feltölteni egy ingatlanhirdetési felületre az eladó ingatlant, azzal a hirdetéssel foglalkozni is kell ahhoz, hogy mindenképpen elérje a megfelelő vásárlót! Az Ingatlantájolón számos szolgáltatás segíti, hogy a sikeres eladás valóban csak rajtad múljon. Az oldalon megtalálható 3 szintű licit szolgáltatás igénybevételéhez krediteket kell vásárolnod, ami által lehetőséged nyílik licitálni a hirdetésedet. Így akár alapértelmezett, sorbarendezett vagy területi rendezés esetén is a Te hirdetésed jelenik meg az élen, ha megfelelő kredittel licitálod.

Terjeszd ki a vásárlók körét! 

Az Ingatlantájoló nem csak a hazai terepen népszerű, de a külföldiek is előszeretettel látogatják az oldalt és vásárolnak is ingatlanokat akár a határ mentén, de a fővárosban illetve a Balaton mellett is. Ennek érdekében érdemes lehet euróban meghirdetni az ingatlanodat, ami nálunk tényleg csak pár kattintást igényel és emiatt még az árfolyamveszteséget is elkerülheted, ami a napi árfolyam ingadozások következtében különösen kedvező lehet!   

 

Mindenképpen a leghamarabb szeretne továbbadni az ingatlanán? Akkor ne hagyja figyelmen kívül az euróban hirdetés lehetőségét! Az Ingatlantájolón ez a szolgáltatás is azt segíti elő, hogy a sikeres eladás garantált legyen!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)