Fenntartható luxus a Duna-parton: még van néhány szabad lakás!

Gondolj bele, milyen lenne minden nap a Duna-parton kávézni a saját teraszodon, vagy a lakásodból épp kilépve esti sétát tenni a folyóparton. Ez a csoda keveseknek adatik meg, de aki épp most keres újépítésű lakást Dél-Budán, annak vonzó lehet egy ilyen ajánlat.

Dél-Buda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő része, ahol a hagyományos, családi házas övezetek összeérnek a modern lakóparkokkal. A természet közelsége, és  a városi élet kényelme egyaránt jelen van ezen a területen, és a környék közlekedési kapcsolatai is kiválóak, hiszen az egyik irányban a belváros, a másikban pedig az autópályák és a körgyűrű érhető el.

Kék Duna Rezidencia lakópark

A XI. és XXII. kerület határán, közvetlenül a Duna-parton épülő Kék Duna Rezidencia az Energiaházak legújabb projektje, amit azoknak terveztek, akik igazán különleges, mégis fenntartható otthont keresnek. 

Az Energiaházak neve önmagáért beszél: a cég két évtizedes tapasztalattal a háta mögött a legmodernebb, fenntartható energiamegoldásokat alkalmazza projektjeikben. A Kék Duna Rezidencia sem kivétel ez alól. Az épület energiaellátása a leggondosabban megtervezett módszerekkel történik: saját transzformátorral, a környező közműhálózatok fejlesztésével, illetve levegő-levegő hőszivattyús rendszerrel. Emellett a tetőre telepítendő napcellás erőmű garantálja a fenntartható energiaellátást. Mindez nem csak a környezet védelmét szolgálja, hanem a lakók rezsiköltségeit is jelentősen csökkenti, az A++ energetikai besorolású lakások fenntartása a megszokottnál lényegesen olcsóbb lesz.

Az idén szeptemberben átadásra kerülő lakások jó háromnegyede már elkelt. A még elérhető otthonok között a legkisebb 46 négyzetméteres, 2 szobás, 12 négyzetméteres erkéllyel, míg a legnagyobb 135 négyzetméteres, 5 szobával és 22 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Szabad még néhány 3 és 4 szobás lakás is, dunai panorámával vagy kertre néző kilátással. Az utóbbiak ára jóval kedvezőbb azonos méret és felszereltség mellett.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Az első ütemben 85 lakás készül el, amit idén ősszel adnak át, de a teljes beruházás során összesen 276 lakás várja majd a jövő tulajdonosait. Mindegyik lakáshoz tartozik terasz és opcionálisan teremgarázsban parkolóhely is vásárolható. Az első emeleti lakások kertkapcsolatosak, így az itt élők tényleg karnyújtásnyira vannak a folyótól.

Közösségi tér, családi napközi, edzőterem, mélygarázs, teremgarázs és tárolók biztosítják a leendő tulajdonosok kényelmét. Az épületen belül portaszolgálat és sorompós behajtás gondoskodik a lakók vagyonbiztonságáról, amit tovább erősít a teljes területet körülvevő kerítés.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)