Dunához közeli, zöldövezeti otthonok Budapest közelében

Az agglomeráció továbbra is népszerű, hiszen ki ne szeretne a fővárosi életviteltől lényegesen nyugodtabb, természetközelibb életet élni. A Dunakanyar, azon belül is Vác különösen kedvelt, hiszen nemcsak gyönyörű természeti környezetben fekszik, de az M2-es autóútnak köszönhetően innen könnyen elérhető Budapest, ahová nem is kell feltétlenül minden nap ingázni, ugyanis a fejlett infrastruktúrájú városban minden, még munkahely is található szép számban. Ebből a csodaszép Duna-parti városból hozunk most egy nagyszerű lehetőséget.

Vác egyik legszebb, mégis frekventált részén, a Duna menti zöldövezetben, a 2-es főúthoz, valamint az M2-es autóúthoz is közel épül most a Zöld Duna Társasház zöldre néző panorámás, napfényes lakásokkal. A beruházás a Kőhíd utca és a Hálóköz utca által határolt, fás-füves területen létesül mindössze 200 méteres sétára a Duna-parttól és kerékpárral 8-10 percre a belvárostól.

A 2-es és M2-es utak közelségének köszönhetően az M0-ás körgyűrűt mindössze 20-25 perc alatt elérhetjük innen, a Városliget pedig 30-35 perc alatt megközelíthető. De a tömegközlekedés is kiváló, hiszen a kiváló lokációjú társasház közelében buszmegálló is található, ahonnan helyközi és távolsági buszok is közlekednek. A környék infrastruktúrája minden egyéb szempontból is kitűnő, több óvoda, általános- és középiskola, élelmiszerbolt és játszótér, valamint sportcsarnok is található a közelben.

A Duna-parti környezet számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget is kínál. A közvetlen közelben található a Buki horgásztó, az Újpestet Zebegénnyel összekötő EuroVelo 6-os kerékpárút pedig közvetlenül a ház előtt halad el. Az autóval 20 perc alatt elérhető Börzsöny-hegység további kirándulási lehetőségeket kínál.

Zöld Duna Társasház kedvező lokációja mellett gazdag műszaki felszereltséggel is rendelkezik. A társasházat megbízható beruházó építi, magas minőségben. A tervezés során kiemelten figyeltek a fenntarthatóságra is, így a lakások hűtését és fűtését megújuló energiát hasznosító, hőszivattyú biztosítja majd, ami a mennyezeti felület hűtés-fűtés rendszernek köszönhetően zajmentes és egészséges is lesz. A rendszer kedvezményes áramtarifával fog üzemelni, ezáltal rezsije is kedvező lesz. Mindemellett a lakásokban első osztályú hideg- és melegburkolatok, illetve szaniterek kerülnek beépítésre.

A földszint + 4 szintes társasházban 39 lakás kap helyet. A szintek között lift segíti a közlekedést, a legfelső szinten nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-okat alakítanak ki. A lakáskínálatban egyedülállók, fiatal párok, családok és idősek is egyaránt megtalálhatják a számukra ideális otthont, hiszen a 28 nm-es garzontól a 140 nm-es lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható lesz 1, 2 vagy akár 3 hálószobával.

A parkolás teremgarázsokban és felszíni beállókon lehetséges. A teremgarázshelyek széles kialakításának köszönhetően itt kerékpártárolásra is lehetőség nyílik, a parkolóhelyeken kívül pedig tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz.

A földszinti lakások legtöbbje kertkapcsolattal és/vagy terasszal is rendelkezik, az emeleti otthonok mindegyikéhez kapcsolódik erkély. Az erkélyek és a penthouse lakások teraszai üvegkorláttal lesznek ellátva, így az otthonok még közvetlenebb kapcsolatot tudnak teremteni a természettel.

A Zöld Duna Ház lakásainak kivitelezése előreláthatólag 2023. decemberében fejeződik be. Az ingatlanok nagy üvegfelületű, háromrétegű nyílászárókat és biztonsági bejárati ajtókat kapnak. A kiváló minőségű ingatlanok vételára a villanyszerelvényeket, a szanitereket, a beltéri ajtókat és a hideg-, melegburkolatokat tartalmazza, utóbbiak részben választhatók. A konyhabútor és a világítótestek ugyanakkor nem képezik a vételár részét.

Ha Ön tényleg értékálló otthont szeretne, akkor válassza a Zöld Duna Társasházat, ahol energiahatékony otthona lehet kedvezményes áramtarifával, természetközeli, mégis frekventált helyen, gyönyörű panorámával.

A cikk megjelenését a Zöld Duna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)