Idén is megérkezett a debreceni virágkarnevál

A cívisváros minden évben megrendezi a méltán híres virágkarnevált augusztus 20-án, ahová nemcsak az ország minden tájáról, de külföldről is érkeznek látogatók. Debrecen egy remek város, amely megannyi lehetőséget és programot kínál minden korosztály számára. Éppen ezért sokan nyitottak a város felé, és szívesen költöznének az ország ezen területére. Mai válogatásunkban pazar eladó lakásokat hoztunk az egyetemvárosból.

Nem mindenki tudja, hogy a Karnevál közel sem csak egy jelmezes felvonulás, hanem egyúttal gyermekfesztivál, koncert és színházi helyszín, biciklis és veterán autós felvonulás, épületvetítés és tűzijáték is egyben. Egy ilyen nyüzsgő nagyváros természetesen kiveszi a részét az évek óta tartó ingatlanár emelkedésből is. Az árak és a minőség, bár Kelet-Magyarországon vagyunk, mégis a fővárosira emlékeztetnek.

Tágas és napfényes lakás

Debrecen Nagyerdő, Bem Lakóparkban eladóvá vált egy közel 140m2-es, dupla terasszal, saját kertkapcsolattal rendelkező nappali + 3 hálószobás tágas, napfényes lakás.  A Bem Park a Nagyerdővel összekötő út mentén, a parkos villanegyed és a városközpont határán található. Az attraktív, izgalmas és környezettudatos projekt karakteres építészeti koncepciójával, dinamikus formavilágával és különleges belső zöld „völgyével” üde színfoltja a városképnek. A földszinti lakás kiváló tájolásának, nagy üvegfelületeinek köszönhetően napfényes, világos, de az árnyékolás az elektromos aluredőnyöknek köszönhetően szabályozható. A modern, környezettudatos, hőszivattyús, mennyezeti hűtés-fűtésű lakás méretéhez képest alacsony rezsiköltséggel használható. A lakás egyik legnagyobb előnye, hogy tágas saját, intim zöld kerttel rendelkezik, mely nem csak közvetlenül az amerikai konyhás nappaliból, hanem minden hálószobából megközelíthető. A lakáshoz 2 db parkoló és 1 db tároló is megvásárolható.

Közvetlen kertkapcsolat

Nagyerdőn, a Bem tér közelében, egy 2003-ban épült társasházban, 112 m2-es, kertkapcsolatos lakás teremgarázs használati lehetőséggel eladó. Az ingatlan 2 db műszaki és használati szempontból is külön álló, külön nyíló lakásegységből áll. Az 1-es lakás közvetlen kertkapcsolatos, az épület magasföldszintjén található, 64 m2 alapterületű, nappali + 2 hálószobás, amelyhez 92 m2-es saját, parkosított kertrész tartozik. A 2-es lakás nappali +1 hálószoba kialakítású, 48 m2-es alapterülettel rendelkezik, a földszinten helyezkedik el, a háló 2 lépcsővel süllyesztve a teremgarázsból lett kialakítva. Az ingatlanok házközponti (gáz) fűtésűek, ez az ingatlan már építésekor két külön lakássá lett alakítva, így önálló víz- és villanyórával, valamint hőmennyiség mérővel, klímákkal rendelkezik. A lakásokat tágas, világos, jól szervezett terek jellemzik.

Kiváló elosztás

Debrecenben, az Egyetem közelében, liftes, portaszolgálatos, modern társasházban, egy 3. emeleti, nappali, amerikai konyha + 3 szobás, dupla komfortos lakás vált eladóvá. Az ingatlan 124 m2 alapterületű, házközponti fűtésű, modern megjelenésű, színvonalas konyhával, valamint modern klímákkal van felszerelve. Kiváló beosztású, a központi élettér mintegy 60 m2. A szobák nagy felületű nyílászárókkal rendelkeznek. Az épületben Spar áruház, pékség, lottózó, fodrászat mellett ügyvédi és orvosi szolgáltatások működnek.

A város egyik legkedveltebb társasházában

Eladóvá vált a 2020-ban megépült Széchenyi Residence 1. emeletén egy igényes bútorokkal berendezett, nappali + 2 hálószobás, tetőkerttel rendelkező, gyönyörű, 72 m2-es lakás. Debrecen egyik legkedveltebb belvárosi társasházának már a fogadó tere is az igényességet tükrözi. A lakás minden szegletében az elegancia, a választékosság, a harmónia és a minőség köszön vissza.

A felújítás nemsokára elkészül

Debrecen belvárosában, a Hatvan utcán teljeskörűen felújított, különálló társasházi lakás eladó. A 69 négyzetméter hasznos alapterületű fogadószint további 22 négyzetméter tetőtéri beépíthetőséggel rendelkezik, amely adottságainak köszönhetően, tágasabb hatású tereket biztosít. A felújítási munkálatok az utolsó stádiumban járnak, így a gardrób fedése, a konyhapult felszerelése és a konyhai gépek beépítése is hamarosan megtörténik. A lakás kialakítása remek, található benne előtér, tágas nappali és konyha, kamra, két fürdő és három hálószoba. Az utcafrontról elektromos kapuval szerelt bejáraton közelíthető meg a zárt belső udvar, ahol az ingatlanhoz tartozó 2 autó számára biztosított a parkolás.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már magyarázkodnak Lázár János új erdője miatt

Már magyarázkodnak Lázár János új erdője miatt

Az agrártárca nem tudta, kinek adja el.

Nagy Márton komoly kérésekkel állt elő - ennek sokan örülnének

Nagy Márton komoly kérésekkel állt elő - ennek sokan örülnének

Nagy Márton megbeszélést tartott a Bankszövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)