Akcióóó! Így biztosan nem maradsz le, ha az általad kiszemelt lakást „leárazzák”!

Ahogyan a boltban sem veszünk meg minden élelmiszert, amit csak a szemünk, szánk megkíván, ha túl borsos az ára, ugyanúgy nem vásárolunk meg egy számunkra ideális ingatlant sem, ha nem bírja a pénztárcánk. A jelenlegi piaci helyzetben azonban meglehetősen sokáig vannak az ingatlanok a piacon, és hosszabb vagy rövidebb idő után bizony a tulajdonosok is belátják, hogy csak akkor fog elkelni túlárazott ingatlanuk, ha engednek az árból. De milyen jó lenne, ha nem kellene napi szinten újra és újra végigbogarásznunk a hirdetéseket, hogy ugyan vajon csökkent-e az ára az általunk kiszemelt ingatlannak. Erre kínál megoldást az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatása.

Az Ingatlantájolón a Hirdetésfigyelő beállításával ugyanis ezentúl nemcsak azt tudhatja meg, ha egy az Ön keresési paramétereinek megfelelő új ingatlan hirdetése megjelenik, hanem arról is értesülhet, ha az Ön által korábban megtekintett ingatlanok közül valamelyiknek csökken az ára.

Hogyan állíthatok be Hirdetésfigyelőt?

Már a Hirdetésfigyelő alapfunkciója is nagyszerű, hiszen csak egyszer kell beállítanunk a keresési feltételeket és utána mindig értesülhetünk az újonnan feladott, igényeinknek megfelelő ingatlanokról, mostantól azonban arról is értesítést kapunk, ha ezen ingatlanok közül valamelyiknek változik az ára.

A Hirdetésfigyelő beállításához tehát először is állítsuk be a keresési feltételeket, azaz hol és milyen típusú ingatlan keresünk, mekkora méretben, milyen állapotban, hány szobával, milyen árban. A részletes keresésnél ennél jóval több paramétert is megadhatunk, úgymint a fűtés típusa, az energetikai tanúsítvány, klimatizált-e az ingatlan, hőszigetelt-e, rendelkezik-e erkéllyel vagy terasszal, vagy például van-e lehetőség elektromos autó töltésre, csakhogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül. Ezek után, ha a keresés gombra kattintunk máris megjelenik a listaoldal az általunk kiválasztott paramétereknek megfelelő ingatlanokkal. A nekünk tetsző ingatlanok adatlapján megtaláljuk a hirdető elérhetőségét, így érdemes azonnal telefonálni.

 

Állítson be Ön is hirdetésfigyelőt és értesüljön róla azonnal, ha új, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlanhirdetés jelenik meg az Ingatlantájolón!

 

Ha egyik ingatlan sem nyerte el igazán a tetszésünket, akkor érdemes hirdetésfigyelőt beállítani. Ezt a listaoldal közepén, az „Értesítés a hasonló új hirdetésekről!” ablakban állíthatjuk be. Itt adjuk meg nevünket és e-mai címünket, és kattintsunk a feliratkozás gombra. Ezek után nincs más dolgunk, mint várni az e-mailben érkező rendszeres értesítést az újonnan feladott, hasonló paraméterekkel rendelkező hirdetésekről. Így nem kell állandóan újra felmenni az oldalra és újra beállítani a paramétereket, amelyekre rá szeretnénk keresni. 

Legyen Ön az első, aki megtudja, ha csökkentették egy ingatlan árát!

De mostantól elérhető az Ingatlantájoló forradalmian új hirdetésfigyelő szolgáltatása, amellyel nemcsak az újonnan feladott hasonló hirdetésekről kapunk értesítést, hanem a már régebb óta fent lévő hirdetések árváltozásáról is. Így azonnal értesülünk arról, ha valamelyik általunk kiszemelt, az igényeinknek megfelelő, de a pénztárcánknak kicsit drága ingatlan árát csökkentették.

 

Állítson be Ön is hirdetésfigyelőt, hogy elsőként értesüljön róla, ha egy, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlan árát csökkentették az Ingatlantájolón!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)