Hihetetlen!!! Mekkorát zuhant ezeknek az ingatlanoknak az ára!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően soha többé nem fogunk lemaradni, ha egy, az érdeklődési körünkbe tartozó ingatlan árát csökkentették. Aki ugyanis feliratkozik a Hirdetésfigyelőre az 24 órán belül értesítést kap arról, ha egy, az általa beállított szűrési feltételeknek megfelelő ingatlant meghirdetnek, vagy a korábban meghirdetettek közül csökken valamelyiknek az ára. Nézzük, mely ingatlanok árát csökkentették a napokban!

Családi ház Egerszóláton 25,99 millióról 24,99 millióra

Egertől nem messze, Egerszóláton, buszmegálló, óvoda, bolt közelében vált eladóvá ez a 87 nm-es családi ház, mely akár egri lakásra is elcserélhető. Az ingatlan nappali + 3 különnyíló szobával és fürdőszobával rendelkezik. A ház lejtős telekre épült, így egy kertből megközelíthető, alagsori résszel is kiegészül, ahol nyári konyha és étkező kapott helyet. Az ingatlan fűtését gáz- és vegyestüzelésű kazán biztosítja, a ház falazata új festést kapott. Az udvaron garázs, több tároló és gazdasági épület is fellelhető. A kertbe több termő gyümölcsfát is ültettek, az öntözés fúrt kútról lehetséges. Az ingatlanból csodás panoráma nyílik az erdőre.

Ikerfél Miskolcon 16,9 millióról 15,5 millióra

Miskolc-Vasgyár városrészén vált eladóvá ez a 60 nm alapterületű ikerfél, melyben nagy étkező-konyha, másfél szoba, közlekedő és egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan nemrégiben új tetőhéjazatot kapott betoncseréppel és a villanyhálózatot is felújították. A házhoz egy 15 nm-es terasz is kapcsolódik. Az ingatlan fűtését konvektorok biztosítják, de alternatív fűtési lehetőségként egy kandalló is rendelkezésre áll. Az ingatlan osztott közös tulajdonú, használati megállapodás szerint az ikerszomszéddal, 430 nm körbe kerített telek terület tartozik hozzá.

Kis lakás Zalaegerszegen 22,3 millióról 21,7 millióra

Zalaegerszegen vált eladóvá ez az 56 nm-es, kétszobás lakás, melyre egy kis esztétikai felújítás ráférne, de gyakorlatilag azonnal költözhető állapotban van. Felújításra inkább csak a konyha és a fürdőszoba szorul, a szobák parkettásak, az előszobában mindent elnyelő beépített szekrény kapott helyet. Az ingatlanhoz erkély is kapcsolódik. Befektetés céljára is kiváló, jelenlegi tulajdonosa azonnal tud albérlőt biztosítani.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)