Magasélet vidéken – ezek most a legvonzóbb újépítésű lakások országszerte

A természet közelsége és a nyugodt élet lehetősége miatt egyre többen keresik vidéken az új otthonukat, különösen ha mindezzel minőségi infrastruktúra és szolgáltatások is együtt járnak.

Cédrus Liget, Szeged

A világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. A Huszár utcában megvalósuló beruházás a Kábelgyár majd kereskedelmi telephely ipari jellegét felváltva, a város központjában, egyetemek közelében biztosít csodás zöld környezetet a leendő lakóinak. Nem kell kompromisszumokat kötni: a kényelmes otthon, a belváros közelsége, a saját kert és parkolóhely egyaránt rendelkezésre áll.

Wave Lakópark, Siófok

Siófok patinás Aranypartján épül ez az elegáns és különlegesen előkelő fekvésű lakópark. Az 5 szintes, minimál jegyében tervezett épületben 67 prémium lakás kap helyet, melyek intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. A lakások mérete 33 és 130 négyzetméter közötti, a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence is található.

Zöld Duna Ház, Vác

A Dunakanyar szívében, a Duna-parttól 300 méterre épül ez az 5 szinten 39 lakást magába foglaló, zöld panorámás, liftes, mélygarázsos társasház, minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezéssel, korszerű gépészeti megoldásokkal. A lakások kialakításában különös hangsúlyt kap a természetközeliség. A fényes, tágas érzést és a zöldövezettel való kapcsolatot a nagy ablakok is erősítik. A ház közelében fut az EuroVelo 6-os bicikliút, ami Zebegénnyel és Nagymarossal, illetve Újpesttel köti össze Vácot. A belváros biciklivel 8-10 perc alatt érhető el.

Tópark Lakópark, Biatorbágy

A Tópark nem csak egy lakópark, hanem város a városban. A Törökbálinti tó partján felépült ingatlanegyüttes valamennyi szolgáltatást képes nyújtani, amire szükségük lehet az ott élőknek, a bölcsődétől a gyógyszertárig, az irodától a szupermarketig és az uszodáig. A 20 hektáros zöldterület, a hangulatos passzázsok, sportpályák és kikapcsolódási lehetőségek gazdagsága és a főváros jó megközelíthetősége rendkívül vonzóvá teszik ezeket az ingatlanokat. A második ütemben épülő lakások már elérhetők.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt érdemes tudni az egyre több országban terjedő halálos vírusról 

Ezt érdemes tudni az egyre több országban terjedő halálos vírusról 

A Marburg-vírus egyre több afrikai országban okoz járványkitörést. Halálozási rátája igen magas, célzott kezelés egyelőre nem létezik ellene.

Pintér Sándorék szigorítanának, és ez az időseken csattan

Pintér Sándorék szigorítanának, és ez az időseken csattan

Három évet veszítenek, de többet fizethetnek.

Tíz fideszes tíz tiszás ellen – így startolt a Fővárosi Közgyűlés (videó)

Tíz fideszes tíz tiszás ellen – így startolt a Fővárosi Közgyűlés (videó)

Először ültek egymással szembe a Fidesz és a Tisza Párt képviselői, de Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is találkozott. Mi sült ki ebből? Kiderül a videóból.

Hiába tiltakozott Szijjártó Péter, Brüsszel megkapta, amit akart

Hiába tiltakozott Szijjártó Péter, Brüsszel megkapta, amit akart

Megszavazták a Kínában gyártott elektromos autókra kivetendő uniós vámokat.

© 2024 (v2.202102)