Metropol Office Budapest középpontjában! Ideális irodabérleti lehetőség

Budapest XIII. kerületében elhelyezkedő Metropol Office kiváló lehetőséget kínál vállalkozásoknak és vállalkozóknak. Az iroda kiemelkedő lokációja, minőségi szolgáltatásai és rugalmas bérleti feltételei alapján ideális választás lehet mindazok számára, akik azonnal birtokba vehető  iroda térre pályáznak. Jelenleg 415 négyzetméter áll rendelkezésre, azonban 2024 március elsejétől akár 3 000 négyzetméter is állhat az Ön szolgálatában!

Kiváló elhelyezkedés és könnyű megközelíthetőség

Az iroda Budapest 13. kerületében, a Tüzér utcában található, a kerület központi részén, pár perc sétára az Árpád híd pesti hídfőjétől, így könnyedén megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel, biztosítva a gyors és kényelmes munkába jutást. A parkolási lehetőség további előnyt biztosít az itt dolgozók számára.

Biztonság és kényelem kombinációja

Az irodaházban 24 órás portaszolgálat és munkaidőben recepció szolgáltatás áll rendelkezésre, amit kamerás felügyelet és beléptetőrendszer egészít ki. A hangszigetelt válaszfalak és a nyitható ablakok pedig a zavartalan munkakörnyezetet garantálják.

Rugalmas bérleti feltételek és átalakítási lehetőségek

A Metropol Office Budapest lehetőséget kínál az irodaterület belső átalakítására, így azok a bérlők, akik egyedi igényekkel rendelkeznek, teljes mértékben testre szabhatják munkahelyüket, emellett a bérleti díj reális és versenyképes, és az üzemeltetési költségek is átláthatók.

 

Kiegészítő szolgáltatások és extra előnyök

Az épületen belül VIP tárgyalók és előadótermek is rendelkezésre állnak. A bérlők igényeinek megfelelően bérelhetnek parkolóhelyet, raktár helyiséget és kerékpártároló is a rendelkezésükre áll.

Tervezze meg ma a holnap ideális irodahelyiséget!

Az iroda kiválasztása hosszú folyamat lehet, éppen ezért érdemes időben elkezdeni a keresést. A Metropol Office kiváló választás lehet azoknak, akik prémium irodatérre vágynak Budapest szívében. Office Stage segítséggel az Ön szolgálatában!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Egy közelmúltban vízrebocsátott hajón, egyhetes útért személyenként 3500 eurótól indulnak a jegyek.

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

© 2024 (v2.202102)