Áresés az ingatlanpiacon, most érdemes új lakás után nézni

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek arról, ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő valamelyik ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Következik néhány lakás azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát.

Ház Abán, ahonnan fél óra alatt elérhető a Balaton

A Székesfehérvárhoz és a Balatonhoz közel fekvő Abán eladó ez az 1600 négyzetméteres telken álló, 95 négyzetméteres ház, amelynek az árából másfél millió forintot engedtek. A ház 1970-ben épült kis méretű téglából (ami az egyik szobában látszik is, mint dizájnelem) és 15 éve kibővítették. A nyílászárói hőszigetelt üvegűek, fűteni gázkonvektorral lehet. Három különálló szobája, egy dolgozószobája, nagy konyhája és a fürdőszoba-wc-n kívül egy különálló wc-je is van a háznak. Irányára: 33,5 millió forint.

Hatalmas ház Budafok-Rózsavölgyben

Üzleti tevékenységhez, irodának, stúdiónak és lakásnak is kiválóan alkalmas ez a budafok-rózsavölgyi családi ház, amelynek melléképületében egy 50 négyzetméteres műhely is van. Az igényesen kialakított, háromszintes, két- de akár háromgenerációssá alakítható, galériás ház árából most tíz millió forintot engedtek. Az 1950-ben épült, 320 négyzetméter alapterületű ház egy 750 négyzetméteres telken áll, három nagyszoba és három félszoba van benne. Irányára: 159,9 millió forint.

Ház Kecskeméten tíz és fél millióért

Tíz és fél millió forintért, most másfél millió forinttal olcsóbban vásárolhatunk háromszobás házat Kecskemét Kossuthvárosban. A 90 négyzetméteres, vegyes falazatú ház 1970-ben épült és egy 280 négyzetméteres telken áll. A tetőt és az elektromos hálózatot felújították, fűteni klímával lehet, az ablakok régiek, de jó állapotúak, részben szigetelt a ház. Gáz az utcában van, de az ingatlanba nem vezették be. Irányára: 10,5 millió forint.

Egyszobás panellakás a 8. kerületben

Pénzügyileg is rendezett, kulturált, karbantartott, liftes társasházban, a Corvin negyedben eladó ez a 33 négyzetméteres, egyszobás panellakás, aminek az árából most több mint másfél millió forintot engedtek. A lakás távfűtéses, a fogyasztást egyedi mérővel mérik. A fürdőszobában fürdőkád van, a szobában eredeti fa parketta, a házban pedig van kerékpártároló. Irányára: 29.950 ezer forint.

Tízszobás családi ház Siófokon

Húsz millió forintot engedtek az árából ennek a siófoki családi háznak, amelyben tíz szoba és négy fürdőszoba van. A 800 négyzetméteres telken álló ház 385 négyzetméteres, dupla garázzsal, tárolóval, háztartási helyiséggel, konyhával, nagy tágas galériás nappalival is rendelkezik. Az épület részben szigetelt. Fűteni gázkazánnal, illetve a nappaliban egy kandallóval lehet. Riasztó, kamerarendszer, fúrt kút is van, illetve egy medence is, ami némi felújítás után újra üzembe helyezhető. Irányára: 149.900 ezer forint.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Egy közelmúltban vízrebocsátott hajón, egyhetes útért személyenként 3500 eurótól indulnak a jegyek.

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

© 2024 (v2.202102)