Válogasson a jobbnál jobb ajánlatok között!

Az elmúlt néhány napban ismét kiváló ajánlatok között válogathat, aki beállította magának az Ingatlantájoló Hirdetésfigyelő szolgáltatását. Akár több millió forintos árengedménnyel is találhatnak most ingatlant, ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Ház Tatabányán

Most kétmillió forinttal olcsóbban árulják ezt a 70 négyzetméteres, teljesen felújított házat Tatabánya-Felsőgallán. A házban egy tágas szoba és egy hatalmas konyha-étkező van, valamint előszoba, fürdőszoba és egy háztartási helyiség. Az 1960-ban épült házat teljesen felújították, szigetelték, kicserélték a nyílászárókat és a tetőt is. Fűteni gáz cirkóval lehet. A telek mérete 400 négyzetméter, amelyen egy panorámás hátsó terasz is található. Irányára: 30.900 ezer forint.

Családi ház medencével, Csepel-Kertvárosban

Hárommillió forintot engedtek ennek a Budapest 21. kerületi, királymajori családi háznak az árából, amely egy 550 négyzetméteres telken áll. A ház 2010-ben épült, 90 négyzetméteres és két szoba van benne, valamint egy hatalmas étkező-konyha, előszoba és fürdőszoba. A házhoz tartozik még egy 80 négyzetméteres terasz és egy 15 négyzetméteres szaletli, egy garázs, valamint egy medence is van a parkosított kertben. Fűteni gáz cirkóval lehet. Irányára: 76.900 ezer forint.

Hétvégi ház Szigetszentmiklóson

Majdnem három és fél millió forinttal kevesebbet kérnek most ezért a 4 szobás, szigetszentmiklósi hétvégi házért. A kétszintes ház alapterülete 126 négyzetméter, és egy 250 négyzetméteres telken áll. A földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy 13 négyzetméteres hálószoba, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC és egy kamra található. A tetőtérben két tágas, egybenyíló hálószobát alakítottak ki 2012-ben, és ugyanebben az évben építették hozzá a nappali-konyha-étkező részt is. A ház körül van egy 17 négyzetméteres fedett terasz. Fűteni elektromos kazánról működő padlófűtéssel és kandallóval lehet. Irányára: 44,8 millió forint.

Tágas vályogház Békésen

Eladóvá vált ez a 195 négyzetméteres, kúria jellegű ház Békésen, és most majdnem másfél millió forintot engedtek az árából. A vályogból épült, szép, régi ház egy ezer négyzetméteres telken áll. A falak, a belső nyílászárók és a mennyezet az eredeti, elegáns formájukat őrzik, a fürdőszobát azonban felújították, ahogy a külső nyílászárókat és a bejárati ajtót is kicserélték. A ház két részből áll, a felső rész 125 négyzetméteres, a hozzáépített alsó épület pedig 70 négyzetméteres, két konyha és három szoba van benne. A házhoz egy 32 négyzetmétere, télikertnek is kiváló üvegezett tornác tartozik. A telken zárt, aknás garázs, 4 kút és egy fúrt kút is van, valamint kazánház, műhely, fatároló és kamra is van. A bútorok megegyezés tárgyát képezik. Irányára: 37,5 millió forint.

Szegedi lakás befektetésnek

Elsősorban befektetésnek javasolják ezt a szegedi, 50 négyzetméteres, társasházi lakást, amelyben két külön bejáratú szoba van. A ház 1970-ben épült, téglából, Tarján városrészben, a lakás a 4. emeleten van. A tetőt pár évvel ezelőtt szigetelték. A lakásban az elektromos hálózatot rézre cserélték, a konyhában spájz is van, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben van. Fűteni gázkonvektorral lehet. A lakásban jelenleg albérlő lakik, aki szívesen maradna, ezért elsősorban befektetésre ajánlják a lakást. Most, hogy kétmillió forintot engedtek az árából, 24.990 ezer forint az irányára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

© 2024 (v2.202102)