Most akár 30 millióval olcsóbban is vehetünk házat

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek arról, ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő valamelyik ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, ezen a héten akár 7-30 millió forintot is spórolhatunk, ha házat veszünk.

Kétlakásos ikerházfél Siófokon

Hét millió forintot engedtek ennek a 400 négyzetméteres telken álló, siófoki ikerháznak utcafronti oldalán lévő felének az árából. A 3 szintes, 215 négyzetméteres, kétlakásos családi házban a szuterén szinten található a dupla garázs elektromos kapukkal, gépészeti helység, műhely és tárolók. A földszinten amerikai konyhás nappali-étkező, kamra, hálószoba, zuhanyozós fürdőszoba, külön mellékhelyiség, előszoba, első és hátsó terasz található. Az emeleten még egy nappali, konyha, 3 hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség és erkély kapott helyet. Az ingatlan a Balaton parttól pár perc sétára fekszik. Irányára: 90 millió forint.

4 szobás ház Siklóson

Csaknem 5 millió forinttal kevesebbet kérnek most ennek a 210 négyzetméteres, felújított siklósi házért, ami egy 560 négyzetméteres telken áll, négyszobás és 1990-ben épült. A háromszintes sarokházhoz garázs, a szuterénben kazánház, tárolóhelyiség, mosókonyha van, az alsó szinten nagy konyha, nappali, fürdőszoba, kamra, legfelül pedig három hálószoba, egy fürdő és egy gardrób található. Felújításkor kicserélték az elektromos hálózatot és a nyílászárók nagy részét, felújították a fürdőszobákat és hungarocell hőszigetelést kaptak a falak. Fűteni kondenzációs gázkazánnal, egy tavaly beépített vegyes tüzelésű kazánnal és az emeleti hálószobákban klímával is lehet. A ház irányára: 74.990 ezer forint.

Kádárkocka kandallóval Tápiószelén

Eredetileg is nagyon kedvező áron árulták, de most további majdnem másfél millió forintot engedtek ennek a tágas, 750 négyzetméteres telken álló, 86 négyzetméteres, 3 szobás családi háznak az árából, ami a Pest megyei Tápiószelén áll. A vegyes falazatú házra ráfér egy alapos felújítás, de azonnal költözhető állapotban van. Fűteni vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal lehet, illetve a nappaliban van kandalló és klíma is. A háznak két bejárata van, mindkettőhöz terasz is tartozik. A ház irányára: 16,5 millió forint, és csak készpénzes vevők jelentkezését várják.

Kétszobás lakás Budapesten, a Zaragóza lakóparkban

Budapest 18. kerületében, az Alacskai úti lakótelepen eladó ez az 58 négyzetméteres, kétszobás lakás, aminek az árából kétmillió forintot engedtek. A 2009-ben épült modern társasházban lévő újszerű lakáshoz egy 4 négyzetméteres terasz is tartozik. A házban házközponti fűtés van egyedi mérőórákkal, és egy gyönyörű kert is tartozik a társasházhoz. Kisebb családoknak ideális környezet. Az ingatlan ára: 55 millió forint.

Örökpanorámás, kétgenerációs ház Máriaremetén

Most rögtön 30 millió forintot spórolhat, aki megveszi ezt a Budapest II. kerületében, Máriaremete frekventált részén álló, több generációs, 3 szintes, 7 szobás, 450 négyzetméteres családi házat, ami egy 1100 négyzetméteres telken áll. A ház három szintjét lépcsőház köti össze külön bejárattal. A földszinten nappali egy 26 m2-es terasszal, hálószoba, fürdőszoba, és egy saját fürdőszobával rendelkező vendégszoba van, valamint konyha tágas étkezővel és kamrával. Az emeleten erkélyes nappali, három hálószoba, illetve fürdőszoba foglal helyet. A két lakáshoz külön villany- és gázmérőt alakítottak ki, a fűtést külön kazánok biztosítják, plusz padlófűtés gondoskodik a melegről. A legalsó szinten garázs, 2 tároló, konyha, fürdőszoba, külön wc és kazánház található. A ház irányára: 349.900 ezer forint.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sorjáznak a részletek a verőcei hajótragédiáról

Sorjáznak a részletek a verőcei hajótragédiáról

Fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi, miközben  parton, a vízen és a levegőből is kutatnak az eltűntek után.

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is.

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Halálos hajóbaleset történt, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel.

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

A napokban ismét a lélektaninak számító szint fölé ment a nemzetközi gázügyletek elszámolásánál irányadó tőzsdei gázár.

© 2024 (v2.202102)