A világ legjobb golfozója és a Nike szakított, a Topgolf álláshirdetéssel trollkodik

A világ leghíresebb golfozója, Tiger Woods hétfőn jelentette be, hogy 27 év után szakít a Nike-val. Ezzel régóta keringő pletykák végére tett pontot, a sportág berkein belül már jó ideje találgatták, meddig marad még meg ez az évtizedes partnerség.

Persze azért a sportolót nem kell nagyon félteni, eddigi karrierje során meglehetősen szép összegeket ütött össze: csak a torna győzelmekből több mint 157 millió dollárt (kb. 50 milliárd forint), a Nike szponzorációból összesen az évek során 660 millió dollárt, emellé jönnek az egyéb bevételek. A híradások szerint a karrierje során összesen megkeresett 2,6 milliárd dollárral (csaknem 1000 milliárd forint) ő a világ második legtöbb pénzt kereső atlétája, csupán Michael Jordan előzi meg.

Bár számunkra talán nem tűnik nagy dolognak a Nike szakítás, a sportágat mindenesetre nagyon érdekli. Ezt az élénk figyelmet lovagolta meg az amerikai Topgolf lánc, amikor tegnap közzétett egy érdekes álláshirdetést, ami furcsán személyreszabottnak tűnik – mintha direkt Woods számára írták volna ki.

(A Topgolf egy golf-szórakozóhely lánc az Egyesült Államokban. Nem hagyományos golfpályákat üzemeltetnek, hanem olyan “gyakorlótereket”, ahol a játékosok gyakorolhatják az ütéseket, ám emellett ehetnek, ihatnak, mulathatnak is.)

Sokan arra gyanakszanak, hogy a hirdetés csupán trollkodás, de az is lehet, hogy tényleg megpróbálnak lecsapni a floridai Jupiterben lakó híres sportolóra.

Persze te is jelentkezhetsz, mutatjuk, milyen feltételeknek kell megfelelned:

Szenvedélyed a golf? Nagyra értékeled a minőségi lábbeliket és ruházatot, és kiváló kommunikációs készséged van? Új vezetőt keresünk globális golfcipő- és ruha üzletágunkhoz, aki méltón képviseli a Topgolf márkát a pályán és azon kívül. Csapatunk kulcsfontosságú tagjaként fontos szerepet játszol majd a golfélmény átfogó fejlesztésében, a rajongók és a profik számára egyaránt.

Szükséges tapasztalat:
27 év iparági tapasztalat lábbeliben és ruházatban
Kreatív problémamegoldás
Kritikai gondolkodás
5 éves korod előtt kezdted a sportot
3 éves korodban már 48-at ütöttél kilenc lyukon
Legalább 373 eseményen vettél részt
Legalább 82 túraversenyt nyertél
Legalább 9-szer nyerted meg a Vardon trófeát
Legalább 14 versenyen vezettél végig
Legalább 4 nagy versenyt nyertél meg egymás után
(…)
Legalább 281 egymást követő hétig vezetted a világranglistát
Szeretsz pirosban játszani és vasárnap dolgozni

Lakcímed: Jupiter Florida (preferált, de rugalmasak vagyunk)
Egyetem: Stanford
A munkával járó utazás mennyisége: a hétvégék 60-70 százaléka

Akármilyen szigorúak is a feltételek, egy nap az álláshirdetésre már több százan jelentkeztek.

Ha ennyire színes álláshirdetésekkel nem is, de több száz ajánlattal biztosan találkozhatsz, ha a jobinfo.hu-n keresel állást! Gyorsan áttekinthetőek a főoldali kiemelt hirdetések, a szűrők segítségével pontosítható a találati lista, illetve a blogon további érdekes cikkeket olvashatsz.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)