Ezt nézd! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt néhány napban.

Szép családi otthon Dunaharasztiban

A budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb településén, Dunaharasztiban csökkentették most az árát egy középső sorházi lakásnak. Az ingatlan tetőtér beépítéses, alsó szintjén amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba és gardrób kapott helyet, a nappaliból léphetünk ki a 12 nm-es teraszra, amelyről a kertbe juthatunk tovább. A tetőtérben egy közlekedőből 3 hálószoba és egy kádas fürdőszoba nyílik. A kertben egy kis kerti tároló is található, az ingatlant az első lakástól is egy tároló választja el, mely opcionálisan megvásárolható. Az ingatlan árát 93,9 millióról 89,9 millió forintra csökkentették.

Felújított nyaraló Balatonfenyvesen

Balatonfenyvesen, a szabad strandtól 120 méterre, csendes üdülőövezetben helyezkedik el ez az 1974 épült nyaraló, melyet 2020-ban kompletten felújítottak. Az ingatlan nagy előnye, hogy elől és hátul is nagy terasszal, illetve elő- és hátsókerttel rendelkezik. A nyaralóban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, de a lakótér a tetőtér beépítésével tovább növelhető, melyhez a víz- és villanykiállások már elkészültek. Az ingatlan szigetelt, fűtését infra padlófűtés, elektromos fűtőpanelek, kandalló és klíma biztosítják, okosotthon, bizonyos funkciók távolról is vezérelhetők, 10 kW-ig napelem is telepíthető. A kertben tároló és 3 autó számára parkolóhely is kiépült, a kert gondozását fúrt kútról üzemelő automata öntözőrendszer biztosítja. Ára 118 millióról 112 millió forintra csökkent.

Kiváló elosztású lakás Újszegeden

Újszegeden, a Ligettől 30 méterre vált eladóvá ez az első emeleti, 75 nm-es lakás egy 1998-ban épült társasházban. Az ingatlanban tágas, beépített szekrényekkel felszerelt előtér kapott helyet, mely egy légtérben van a nappali-étkezővel és a konyhával. Az előtérből nyílik a 2 hálószoba, a fürdőszoba és a bidével felszerelt külön WC is. A lakás klimatizált, igény esetén garázs is vásárolható hozzá. Az ingatlan árát 57 millióról 52,49 millió forintra csökkentették.

Szépen felújított panellakás Veszprémben

Veszprémben, a Jutasi úti lakótelepen került eladósorba ez a 7. emeleti, kétszoba hallos panellakás. Az ingatlant nagyon szépen felújították, nyílászáróit cserélték és fürdőszobája is teljesen megújult. Konyhája nagyon szépen kialakított, a panelkonyha adta lehetőségeket a lehető legjobban kihasználták. Ára 34,9 millióról 33,5 millió forintra csökkent.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)