Télen-nyáron csodás: a Római-part mindig tárt karokkal vár!

Legyen tél vagy nyár, Óbuda minden évszakban tartogat jó programokat a helyiek számára. Ahogy több, mint száz évvel ezelőtt Krúdy Szindbádja is az Óbudai partra vetődött, úgy a mai kor hősei is errefelé keresik a boldogságot.

Ha pedig mai Szindbádként Óbudán nézelődnénk, semmiképpen ne hagyjuk ki Pünkösdfürdőt! Miért érdemes Pünködfürdőre látogatni? Még strandszezonon kívül is végtelen hosszan sorolhatnánk, ezért csak pár dolgot említsünk meg gyorsan! Először is: itt találjuk a város egyik legmenőbb fagyizóját, a Mínusz 11-et. Ők kézműves technológiával készítik termékeiket, és nem csak a hagyományos kedvenceket találjuk meg náluk, hanem az olyan különlegességeket is, mint a tejkaramell, bergamottos fehér csoki vagy sudachi citrom.

Buda Bright

De ha pont nem fagyit keresnénk, akkor vár minket Ali Baba, Óbuda egyik legkedveltebb gyros étterme, a békásmegyeri piac, amely a kerület egyik kedvenc termelői piaca. Gyerekeseknek érdekes, hogy nem csak bölcsik, ovik, játszóterek vannak errefelé, hanem az ország egyik legjobb nyolcosztályos iskolája, a Veres Péter Gimnázium is.

Itt, a természet és városi élet találkozásánál épül a különleges atmoszférájú Buda Bright. A Buda Bright vásárlók közötti sikerét mutatja, hogy bár az építkezés még csak most közelít a végéhez, a lakásoknak már 85 százaléka gazdára talált.

A lakóparkban összesen 316 lakás épül, melyek változatos méretben és elrendezésben érhetőek el. Aprócska garzonoktól kezdve a nagyobb, 100 m²-es, háromszobás, teraszos lakásokig terjed a választék. A lakások mindegyikéhez tartozik erkély, ahonnan a folyó, vagy a budai hegyek látványát élvezhetjük.

A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a környezettudatosság és az energiahatékonyság. A hőszivattyús hűtés-fűtés és a mozgásérzékelős világítás nem csak a kényelmet szolgálja, hanem jelentősen csökkenti a rezsiköltségeket és a környezetre gyakorolt hatást. Ezek az innovatív megoldások hozzájárulnak az épületek közel nulla energiaigényének megvalósításához.

A Buda Bright elhelyezkedése közlekedés szempontjából is remek: a szentendrei HÉV megállója könnyen elérhető, és több buszjárat is pillanatok alatt a belvárosba röpíti a lakókat. Az autósok számára pedig nem csupán a város érhető el könnyen, hanem a 11-es és az M0-ás segítségével a távolabbi célpontok is.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt, tapasztalata és szakmai múltja biztosítékot jelent a lakók számára. Ráadásul a cég által kínált kedvező fizetési feltételek, mint a 20-80 százalékos fizetési konstrukció, tovább növelik a beruházás vonzerejét. A 40 négyzetméter fölötti lakások CSOK Plusz igénybevételét is lehetővé teszik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)