Árzuhanás: budapesti luxuslakásnak és siófoki nyaralónak is csökkent az ára a hétvégén!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatása remek korszerűsítés, hiszen a beállításával ezentúl nemcsak azt tudhatja meg, ha egy az Ön keresési paramétereinek megfelelő új ingatlan hirdetése megjelenik, hanem arról is értesülhet, ha egy az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlan ára csökken. Az elmúlt napokban két Balaton-parti lakásnak, egy  budapesti exkluzív otthonnak és egy befektetésnek tökéletes, debreceni lakásnak is csökkent az ára. Mutatjuk!

Balatoni panorámás lakás az Aranyparton

Siófokon, az Aranyparton került eladósorba ez a 38 nm-es, balatoni panorámás kislakás, mely tökéletes lehet nyaralónak vagy befektetés céljára is. Az ingatlan nappalival, konyhával, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, egy nagy lapozható üvegezésű terasz is tartozik hozzá, mely akár étkezőnek is használható. A közelben szabad strand, vízisí, lovaglási lehetőség is adott. az ingatlan árát 73 millióról 68 millió forintra csökkentették.

Energiatakarékos álomotthon Zuglóban

Zugló egyik 2022-ben épült lakóparkjában vált eladóvá ez az exkluzív lakás, melynek fűtését hőszivattyús központi kazán biztosítja mennyezeti hűtés-fűtésen keresztül, és amelye okosotthon rendszerrel is felszerelt. Az ingatlan 72 nm-es, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával, WC-vel, háztartási helyiséggel rendelkezik és egy 12 nm-es terasz is tartozik hozzá. A lakás újszerű állapotú, teljes berendezése a vételár részét képezi csakúgy, mint a hozzátartozó teremgarázs beállóhely és tároló is. Az ingatlan ára 109,5 millióról 99,5 millió forintra csökkent.

Hőszivattyús lakás az Ezüstparton

Siófok Ezüstpartján bukkantunk erre a nappali + 2 hálószobás lakásra, melyhez erkély is tartozik. Az ingatlan panorámás a Balatonra, fűtését házközponti, geotermikus, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer és hűtő-fűtő klíma biztosítja. A telken belül gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz park is helyet kapott, illetve egy kültéri parkoló is tartozik a lakáshoz. Az ingatlan árát 125 millióról 114,9 millió forintra csökkentették.

Befektetésnek ideális lakás a Nagyerdő közelében

Debrecen Nagyerdő közelében, egy 2003-ban épült társasház első emeletén vált eladóvá ez a 80 nm-es, nappali + 2 hálós lakás. Az ingatlan klimatizált, egy 5 nm-es terasz is kapcsolódik hozzá. A lakás szép állapotban van, elhelyezkedéséből adódóan befektetésnek is ideális, jelenleg is bérlő lakja, aki szívesen tovább maradna. Az ingatlanhoz opcionálisan teremgarázs is vásárolható. A lakás ára 90,75 millióról 79,99 millió forintra csökkent.

 

 

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

Kedveskedik a biztosítóknak és a bankoknak a kormány

A kormány növeli a kis biztosítók adókedvezményét, a hitelintézetek adóvisszatérítését egy évvel meghosszabbítja

© 2024 (v2.202102)