Nagyszerű ajánlatokkal jövünk! Ezeknek az ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha egy, az általad beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mai válogatásunkban nagyszerű ajánlatokkal jövünk, az elmúlt napokból.

Napelemmel, Kecskeméten

5 millió forinttal csökkent az ára ennek a Kecskemét katonatelepi háznak, melynek áramellátását 5 kW-os napelemrendszer segíti. A 120 nm-es, nappali + 3 szobás ingatlan így most 68,5 millió helyett 63,5 millió forintért vásárolható meg. A családi ház tetőtér beépítéses, földszintjén kapott helyet a nappali, étkező, konyha, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC és a konyhából egy spájz is nyílik. Az alsó szinthez egy kisebb terasz is kapcsolódik. A tetőtérben egy nappali, 2 hálószoba és egy fürdő-WC-mosókonyha található, ehhez a szinthez egy nagyobb terasz kapcsolódik. Az alagsorban kapott helyet a kétállásos garázs.

Gyönyörűen felújított lakás Nagykőrösön

Nagykőrösön vált eladóvá ez a nappali + 2 szobás lakás, melynek árát most 35,89 millióról 34,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 69 nm-es, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, egy fürdőszobával és egy külön mosdóval rendelkezik, nappalijához erkély is kapcsolódik. A lakás 2018-ban esett át felújításon, ekkor cserélve lett az összes burkolat, a szaniterek és beépített bútorok, minőségi gépekkel ellátott konyhabútor is be lett szerelve, melyek mind a vételár részét képezik.

Otthonos lakás az agglomerációban

Budapest agglomerációjában, Galgamácsán található ez a 99 nm-es lakás, melynek ára most 45 millióról 42,9 millióra csökkent. Az ingatlan egy 1993-ban épült társasház 3. emeletén helyezkedik el, szépen felújított, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, egy gardróbszobával, egy zuhanyzós és egy kádas fürdőszobával, valamint egy kamrával rendelkezik. A lakás nappalijához és az egyik hálószobához is kapcsolódik erkély. Az ingatlan fűtését elektromos fűtőpanelek és hűtő-fűtő klímák biztosítják H-tarifával.

Újszerű állapotú családi ház Kimlén

A Mosonmagyaróvár közelében elhelyezkedő Kimlén található ez a 2019-ben épült családi ház, mely 76,9 millió helyett most 75 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan újszerű állapotú és 104 nm-es alapterülete ellenére fenntartási költsége egy kis lakáséval vetekszik, ugyanis okostéglából épült és hőszigetelt. A családi házban amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, egy fürdőszoba, egy WC, egy háztartási helyiség és egy kamra kapott helyet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)