Modern otthonok és régi varázslat: Óbuda új arcának felfedezése

Ahogy közeledik a tél vége, és egyre többször ébredünk napsütéses, vidám napokra, nem csak a város kel új életre, de mi is egyre többször vágyunk a lakáson kívülre, a szabad ég alá. A felfedezők és kalandorok pedig gyakran veszik az irányt Óbuda felé, hiszen itt a történelmi utcák és modern lakóparkok egyaránt számos kincset rejtenek.

A Duna-parti séták hangulata, a kézműves fagylaltok íze, és a helyi piacok frissessége csak néhány olyan élmény, amelyek olyan vonzóvá teszik ezt a városrészt. Nem véletlen, hogy az itt épülő új lakások olyan népszerűek Ezt a tendenciát a Buda Bright lakópark sikere is mutatja: az az építkezés még csak most közelít a végéhez, de a lakásoknak már 85 százaléka gazdára talált.

Ahogy Óbuda utcái és parkjai minden évszakban új arcukat mutatják, úgy a Buda Bright is változatos lehetőségeket kínál lakóinak, hogy felfedezzék és megszeressék ezt a különleges városrészt. Az építkezés befejezésének közeledtével a lakópark egyre több figyelmet kap, nem csak az építészeti megoldásai és környezetbarát technológiái, hanem az otthonok sokszínűsége miatt is.

Az apró garzonoktól a tágas, panorámás teraszokkal rendelkező lakásokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont. A lakásokat úgy tervezték, hogy maximálisan kihasználják a természetes fényt, és a legtöbb lakáshoz tartozik erkély vagy terasz is, ahonnan a lakók élvezhetik a folyó látványát, a Budai hegyek csodás panorámáját vagy a város fényeit.

Környezettudatos és energiatakarékos megoldásaival a Buda Bright műszaki tartalomban is kiemelkedik a megszokott kínálatból. A lakópark minden lakása hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel van felszerelve, ami nem csak nagyon komfortos, hanem a rezsit is alacsonyan tartja. Az olyan átgondolt megoldások, mint a közös terek mozgásérzékelős világítása tovább növelik a lakópark energiahatékonyságát. Ezek az innovatív megoldások garantálják, hogy a lakópark megfelel a jelenlegi és jövőbeli energiatakarékossági előírásoknak, miközben minimalizálják a környezetre gyakorolt hatást.

A Buda Bright nem csak a falakon belül kínál minőségi időtöltést, a gondosan megtervezett park, a játszóterek és pihenőzónák ideális helyszínt biztosítanak a szabadidő eltöltésére, a családok és barátok összejöveteleire.

Az otthonunk több mint egy hely, ahol vagyunk. A Buda Bright környéke olyan élettér, ahol a mindennapokat a kulturális programok, a kiváló éttermek és a természet közelsége teszi gazdagabbá. A helyi közösségi életnek és a sokszínű környékbeli szolgáltatásoknak köszönhetően itt minden generáció megtalálja a maga helyét.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. nem pusztán lakásokat épít, hanem minőségi otthonokat, közösségi tereket is, ahol az emberek valóban otthon érezhetik magukat. A cég tapasztalata és szakmai múltja biztosítékot jelent a lakók számár, a kedvező fizetési feltételek, mint a 20-80 százalékos fizetési konstrukció, tovább növelik a beruházás vonzerejét. A 40 négyzetméter fölötti lakások CSOK Plusz igénybevételét is lehetővé teszik.

A cikk megjelenését a Buda Bright lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)