Izgalmas új ajánlatokkal jön a hosszú hétvége, sokkal olcsóbban is vehetsz most ingatlant!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, méghozzá nem is kevéssel!

Paradicsomi hangulatú wellness részleggel Jászberényben

Csaknem 5 millió forinttal csökkentették 79,9 millióról 75 millió forintra ennek a családi háznak az árát, melyhez egy nyeregtetős, látszógerendás, polikarbonát lemezzel fedett, zöld növényekkel gazdagon beültetett wellness részleg is kapcsolódik medencével, szaunával. Az ingatlan 168 nm-es, nappali, konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC kapott helyet benne, a wellness részleg plusz 75 nm. Az ingatlanhoz fedett autóbeálló is kapcsolódik.

Tágas sorházi otthon Győrben

Győr Gyirmóton, a Marcal holtágától fél perc sétára vált eladóvá egy négylakásos sorháznak az egyik lakása, melynek árát most 84,9 millióról 82,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 125 nm-es, két szintes, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, gardróbbal, 2 garázzsal rendelkezik, így egy nagyobb család számára is kényelmes életteret nyújt. A lakáshoz egy terasz és két erkély, valamint kert is kapcsolódik. Az ingatlanban fűtését gáz cirkó biztosítja, de a nappaliban egy gyönyörű cserépkályha is található. A lakásban egy infraszauna is helyet kapott.

Praktikusan átalakított lakás Szegeden

Szeged egyik legkedveltebb lakótelepén, Makkosházán vált eladóvá egy első emeleti, eredetileg valószínűleg 2 szoba + hallos lakásból átalakított lakás, mely most amerikai konyhás nappalival és 2 szobával rendelkezik. Az ingatlan nagyon szépen felújított állapotban van, fürdőszobájában sarokkád és sok beépített szekrény is helyet kapott. A lakáshoz egy erkély is kapcsolódik. Az ingatlan 55 nm-es, ára 37,899 millióról 36,5 millió forintra csökkent.

Otthonos ikerfél Nyíregyházán

Nyíregyháza Borbányán került eladósorba ez a nappali + 3 szobás ikerfél, melynek árát 68,5 millióról 65 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 2006-ban épült, 120 nm-es, amerikai konyhás nappali, 3 külön nyíló szoba, kamra, fürdőszoba, külön WC és kazánház kapott benne helyet. Az ikerház másik felével csak a garázsnál érintkezik. Az ingatlanhoz 17 nm-es terasz is kapcsolódik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hiába örült a TV2, az RTL nevetett a végén

Hiába örült a TV2, az RTL nevetett a végén

A 19. héten mindkét nagy kereskedelmi csatornának akadt oka az örömre.

Váratlan látogatót kapott Zelenszkij, Putyint Pekingbe rendelték

Váratlan látogatót kapott Zelenszkij, Putyint Pekingbe rendelték

Örül az amerikai támogatásnak Ukrajna, de égető szüksége lenne két újabb Patriot-rendszerre - Harkivnál ugyanis érzékeny veszteségeket szenvednek.

Oda nézz: kockahasat villantott a forint

Oda nézz: kockahasat villantott a forint

Majdnem három hónapja nem volt ilyen jó erőben a magyar deviza.

© 2024 (v2.202102)