Add el ingatlanodat úgy, mint egy profi!

Nagyon sokan gondolják azt, hogy ingatlant eladni a világon a legegyszerűbb, aztán csodálkoznak, amikor még hónapok múlva sem jelentkezik egyetlen komoly vevő sem. Ha neked tényleg fontos, hogy rövid időn belül és jó áron értékesítsd ingatlanodat, akkor fogadd meg profi tanácsainkat a sikeres ingatlaneladáshoz.

Egy igazán ütős hirdetéssel kezdődik minden!

Az első lépés, amit meg kell tennünk, hogy összeállítunk egy ütős hirdetést, amihez kellenek egyrészt kiváló minőségű és figyelemfelkeltő képek és egy alaprajz, másrészt egy rövid, lényegretörő, informatív és jól tagolt hirdetésszöveg és egy reális, jól meghatározott ár. Ha ez megvan, feladhatjuk a hirdetést, de ne gondoljuk azt, hogy most aztán hátradőlhetünk, mint aki jól végezte dolgát. A munka oroszlánrésze ugyanis még csak most jön!

Ne gondold azt, hogy a hirdetéssel nem kell foglalkozni!

A hirdetést ugyanis nem elég csak meghirdetni valahol. Egyrészt egyáltalán nem mindegy, hogy hol hirdetünk, másrészt a hirdetéssel utána is foglalkozni kell. A hirdetés feladásához legjobb, ha egy olyan nagy múltú, ismert, sokak által látogatott hirdetési portált választunk, mint az Ingatlantájoló, ahol ingyen is lehet hirdetni, és hirdetésünk a feladás után egyből két helyen, az Ingatlantájolón és az Otthontérképen is megjelenik. A hirdetés feladása után egyből lehetőségünk nyílik kiemelési csomagot vásárolni, amivel érdemes élni, ugyanis enélkül mindössze 5 képet tölthetünk fel a hirdetésünkhöz, a kiemelési csomaggal azonban egyből 20 kép feltöltésére nyílik lehetőségünk, ami nagyban elősegítheti a sikeres értékesítést.

14, 30, 60 és 120 napos csomagok közül választhatunk, melyekhez most ajándék kreditek is járnak, amelyekkel hirdetésünket a lehető legjobb helyre pozícionálhatjuk a listaoldalakon. Hirdetésünk ugyanis napról-napra egyre hátrébb sorolódik, ahogy újabb és újabb hirdetéseket adnak fel, így már néhány nap után a listaoldalak 4., 5. oldalára kerülhet, ami azért probléma, mert statisztikák szerint az emberek többsége csak az első 3 oldalt nézi végig. Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerével azonban kreditjeink segítségével hirdetésünket a területi, illetve bármely más szempont szerinti listázás esetén is a listaoldalak elejére pozícionálhatjuk.

Hirdess most és a választott kiemelési csomag mellé egy kreditcsomagot is kapsz ajándékként az adott időszakra, ha pedig az ingyenes hirdetésnél maradsz, lehetőséged nyílik 5 képet feltölteni.

 

És ez még nem minden, ha a 120 napos csomagot választjuk, hirdetésünk az Ingatlantájoló social media felületein és partneroldalain is megjelenhet, sőt még cikk is íródhat róla, amely az Otthontérkép Magazinon és az Ingatlantájoló partneroldalain szintén megjelenik.

Az ár sorsdöntő lehet

Ha összehoztunk egy szuper hirdetést, kiemelési csomagot is vásároltunk, hirdetésünk a listaoldalak élén van, még sincs komoly érdeklődő, akkor nagyon valószínű, hogy a hirdetés legkényesebb pontját, az árazást elrontottuk.  Egy ingatlant jól beárazni ugyanis nem egyszerű feladat, és nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy túlárazzák. Szerencsére ekkor sincs veszve semmi, ilyenkor érdemes árat csökkenteni, amiről az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően minden érdeklődő naponta e-mailben értesítést kap, aki Hirdetésfigyelőt állított be. Akik pedig az új OtthonTérkép applikációt is letöltötték azonnali push értesítést kapnak ingatlanunk árának csökkenéséről, sőt ha a 120 napos csomag részeként cikket is írattunk ingatlanunkról, akkor a cikk megjelenéséről is.

 

Eladtad és most már újat vennél? Töltsd le az Otthontérkép mobilapplikációt most iOS-re vagy Androidra, hogy azonnal értesülj a legfrissebb ingatlanhírekről és arról, ha egy számodra releváns ingatlan árát csökkentették!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)