Az ingatlaneladás életünk egyik legnagyobb pénzügyi döntése. A következőkre figyeljünk!

Ingatlant általában akkor adunk el, vagy vásárolunk, ha élethelyzetünk úgy hozza, hogy kisebbe vagy nagyobba kell költöznünk. Pedig az ingatlan adásvétel egyben életünk egyik legnagyobb pénzügyi döntése is, így túl sokáig benne ragadni a nem megfelelő ingatlanban, vagy túl hamar eladni egy ingatlant is rossz döntés lehet. Érdemes tehát az ingatlant, mint általában legértékesebb vagyontárgyunkat nem érzelmi kérdésként kezelni, hanem pénzügy megközelítéssel szemlélni. Ez persze sokszor hatalmas döntés, és nyilvánvalóan mindenki olyan üzletet szeretne kötni, ha már rászánja magát, hogy megérje. Mai cikkünkben adunk néhány tippet, hogy hogyan érdemes feladni a hirdetésünket.

Hirdessünk úgy, mint a profik!

Ahhoz, hogy az eladó ingatlanunkat meg is akarják nézni az érdeklődők, első és legfontosabb, hogy olyan helyen hirdessük meg a lakásunkat, amit sokan látogatnak. Az Ingatlantájoló, Magyarország egyik legnagyobb forgalmú ingatlanhirdetési portáljaként számos hirdetési csomaggal áll az eladók rendelkezésére.

De milyen a jó hirdetés? Először is gyönyörű, minőségi fotók készültek hozzá, másodszor a szövege is figyelemfelkeltő, rövid, tömör, informatív és őszinte, azaz kiemeli az ingatlan jó tulajdonságait, de nem titkolja a negatívokat sem.

Ha pedig megvan a hirdetésünk, jók a képek, jó a szöveg, akkor cél az, hogy minél több embert érjünk el a hirdetéssel. Az Ingatlantájoló például számtalan, az értékesítést támogató szolgáltatást is nyújt. Itt egyszerűen, pár kattintással feladhatjuk hirdetésünket, majd választhatunk a kiemelési csomagok közül, amelyekkel egyből 20 kép feltöltése is lehetségessé válik, és most minden kiemelési csomaghoz ajándék krediteket is kapunk az adott időszakra.

14, 30, 60 és 120 napos csomagok közül választhatunk, és attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választjuk, hirdetésünk megjelenhet a közösségi médiában is, amivel további több ezer érdeklődőt érhetünk el, sőt, akár az Ingatlantájoló partneroldalain, az ingatlanajánló dobozokban is rengetegen találkozhatnak a hirdetésünkkel, illetve eladó ingatlanunkról akár cikk is íródhat.

 

Hirdess most és a választott kiemelési csomag mellé ajándék krediteket is kapsz az adott időszakra, amelyekkel hirdetésedet a lista oldalak élére pozícionálhatod.

 

Hirdetésünk legyen mindig szem előtt!

Az ajándék kreditekkel pedig az Ingatlantájoló rendkívül hasznos 3 szintű licitrendszerének köszönhetően hirdetésünk mindig az élvonalban maradhat. Ehhez nem is kell mást tennünk, mint kreditjeink segítségével licitálnunk a listaoldalak legjobb helyeire.

Árazás: Határ a csillagos ég?!

Ha minden rendben tett, feltöltöttük a hirdetést, kiemelési csomagot is vásároltunk, mégsem jönnek az érdeklődők, akkor több mint valószínű, hogy az árral van a baj. Érthető, hogy sok pénzt szeretnél kérni az otthonunkért, hiszen rengeteget tettünk azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy kinéz, és persze biztosan elfogultak is vagyunk a saját otthonunkkal szemben. A piacon azonban semmit sem lehet eladni, ami túlárazott, a kínálati piacon meg pláne nem. Sajnos nagyon könnyű abba a hibába esni, hogy ingatlanunkat túláraztuk, de akkor sincs veszve semmi, ugyanis bármikor engedhetünk az árból. És ha az Ingatlantájolón hirdetünk, akkor abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy erről az árengedményről mindenki 24 órán belül értesülni fog, aki Hirdetésfigyelő szolgáltatást állított be, a miénkhez hasonló paraméterű ingatlanokra. Sőt, aki az új OtthonTérkép applikációt is letöltötte az azonnali push értesítést kap ingatlanunk árának csökkenéséről, és ha a 120 napos csomag részeként cikket is írattunk ingatlanunkról, akkor a cikk megjelenéséről is.

 

Eladtad és most már újat vennél? Töltsd le az Otthontérkép mobilapplikációt most iOS-re vagy Androidra, hogy azonnal értesülj a legfrissebb ingatlanhírekről és arról, ha egy számodra releváns ingatlan árát csökkentették!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)