Árcsökkenés: szuper ingatlanok akár 5 millió forint kedvezménnyel!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásával 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy az általad beállított szűrési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint Hirdetésfigyelőt beállítanod, és várnod a hírlevelet a legjobb ajánlatokkal. Nézzük, mely ingatlanoknak ára csökkent az elmúlt napokban! Csapj le rájuk, mielőtt elkapkodják őket!

Csinos kis nyaraló Harkányban

5 millió forinttal kínálják olcsóbban ezt a hangulatos kis nyaralót, amely Harkány üdülőtelepi részén található, de állandó lakhatásra is használható. A kétszintes, 105 nm-es nyaraló egy 751 nm-es telken kapott helyet, 54 millió helyett most 49 millió forintért vásárolható meg. Alsó szintjén nappali, konyha egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, ehhez a szinthez egy előterasz és egy hátsó terasz is kapcsolódik. A tetőtérben 3 hálószobát, fürdőszobát és külön WC-t találunk, ehhez a szinthez egy erkély kapcsolódik. Az ingatlan fűtését hőtárolós villanykályhák, illetve kandalló biztosítja.

Szépen felújított kislakás Balatonfűzfőn

Csaknem 5 millió forint kedvezménnyel, 52,9 millió helyett 48 millió forintért kínálják ezt az első emeleti, kétszobás lakást, amely Balatonfűzfő kedvelt részén, bobpálya, posta, gyógyszertár, buszmegálló, bevásárlóközpont közelében helyezkedik el, autóval 5 percre a strandtól. Az ingatlan nagyobbik szobája az előszobából, kisebbik szobája a nagy méretű étkező-konyhából nyílik. A kisebbik szobához erkély is kapcsolódik, szintén az előszobából juthatunk a fürdőszobába, a külön WC-be és a konyhával szemben elhelyezkedő tároló/kamrába. Az ingatlan fűtését kombi gázkazán biztosítja, a lakáshoz tartozik egy tároló is a pincében.

Gyönyörűen felújított panellakás Kecskeméten

Kecskemét Széchenyivárosban, egy ötszintes panel zárószintjén található ez a kétszobás panellakás, melyet most 30, 9 millió helyett 29,9 millió forintért lehet megvásárolni. Az ingatlannak helyet adó panelház nemrég kapott hő- és vízszigetelést, ami még garanciális, ezen kívül a lakás mennyezetét belülről is hőszigetelték és redőnnyel és szúnyoghálóval is felszerelt hőszigetelt nyílászárókat is kapott. A felújítás során az összes elektromos- és vízvezetéket, valamint a burkolatokat is cserélték. A fürdőszoba teljesen megújult, a konyha is új bútort kapott, az új hűtő, mosógép, klíma is benne van az árban.

Napkollektorral Kecskeméten

Kecskemét Vacsiközben található ez az ikerfél, melyet most 61,7 millió helyett 59,9 millió forintért lehet megvásárolni. Az ingatlan tetőtér beépítéses, 81 nm-es, alsó szintjén konyha-étkező, nappali, kamra, WC kapott helyet, a tetőtérben 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Az ingatlan fűtését kondenzációs kazán és napkollektor biztosítja.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)