Azonnal költözhetőek a lakások Angyalföld családbarát lakóparkjában!

Ma bemutatjuk Angyalföld egy családbarát lakóparkját, amely nem csak új otthonokat, hanem modern lakókörnyezetet és színvonalas szolgáltatásokat is kínál. A XIII. kerület hangulatos, kertvárosias részén megépülő Metrodom Madarász38 lakóparkot kifejezetten a családosok igényeire szabták, így számtalan plusz szolgáltatást is kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Máris mutatjuk, hogy mik ezek!

A XIII. kerület Duna Plázához és Váci úthoz közel eső része, különösen a Madarász Viktor utca környékének arculata teljesen átalakult az utóbbi néhány évben: hangulatos zöld utcák, parkok, sportpályák, na meg vadiúj épületek jellemzik a környéket. Egyre több gyermekes család választja a tizenharmadik kerületet otthonául, különösképpen ezt a környéket, hiszen könnyen elérhető a pezsgő belváros, ugyanakkor a család nyugalmas környezetben élheti a mindennapjait.

A Metrodom Madarász38 lakóparkban 5 épületben összesen 291 lakás került kialakításra, amelyek között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. A lakások előnye, az esztétikus és praktikus kialakítás mellett a kiemelkedő műszaki felszereltség, melynek része a Dual Eco fűtésrendszer is, ami korszerűen és energiatakarékosan gondoskodik a kellemes hőmérsékletről és a melegvíz előállításáról, mindezt közel nulla energiafelhasználással. Otthona kényelmét a Metrodom saját okosotthon rendszere biztosítja, amely az alapfunkciókon túl igény szerint bármikor tovább fejleszthető.

A Metrodom mindig különös gondot fordít arra, hogy barátságos környezetet teremtsen a lakóparkjaiban élők számára. A Madarász38 épületei üde színfoltként jelennek meg az új építésű házakkal tarkított környéken, és az épületek által közrefogott, nagy méretű belső udvarában pedig egy pihenőpark, látványos játszótér és mini csúszdapark is kialakításra került. A lakópark szolgáltatásai mellett edzőterem, szauna és közösségi nappali is várja a lakókat, így az otthoni kikapcsolódás lehetősége már nagyon is könnyen elérhető.

A közösségi nappali lehetőséget kínál közös film- vagy meccsnézésre, dartsozásra vagy akár társasjátékozásra. A szórakozásnál is fontosabb azonban a család biztonsága, amit a Metrodom a többi lakóparkjához hasonlóan itt is 24 órás portaszolgálattal biztosít.

További jó hír ezek mellett, hogy nem kell hosszú hónapokat várni az álomotthonra, hiszen a lakások már elkészültek és azonnal költözhetőek! A szabad lakásokat, sőt egy berendezett mintalakást is megtekinthet személyesen, hogy láthassa jövőbeli otthonát és környezetét.

 

A cikk megjelenését az ingatlanfejlesztő támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)