Elképesztő áreső! Nézd meg, milyen ingatlanoknak csökkent az ára a hétvégén!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő valamelyik ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Következzen most néhány lakás azok közül, amelyeknek a hétvégén csökkentették az árát.

Toronyszobával és sütésre alkalmas cserépkályhával, Kecskeméten

Tele van izgalmas részletekkel ez a kecskeméti családi ház, amelynek az árát 79,5 millióról 78,5 millió forintra csökkentették. A 156 nm-es, nappali + 4 szobás ingatlan hátsó részét például egy torony teszi különlegessé, melynek aljában egy hálószobát, fölötte egy külső bejárású toronyszobát találunk. Ezen kívül a hatalmas, 54 nm-es, amerikai konyhás nappalit egy sütésre is alkalmas cserépkályha díszíti, valamint egy szintén rendkívül nagy, 60 nm-es terasz kapcsolódik a kerthez. Az ingatlanban egy üzlethelyiség is nyílik, mely az utcáról megközelíthető és könnyen szerelőaknás garázzsá alakítható. Ez a családi ház tehát tele van lehetőségekkel, napelemes rendszer telepítéséhez is rendelkezésre állnak az engedélyek.

Csinos kis lakás Nyíregyházán

Nyíregyházán, a Búza tér közelében, egy 2004-ben épült ház első emeletén helyezkedik el ez az erkélyes kis lakás, melynek most 39 millióról 37,8 millió forintra csökkentették az árát. Az 57 nm-es ingatlan 2 szobával és étkező-konyhával várja új tulajdonosát, egyedi gázfűtéses, klímával, redőnyös műanyag nyílászárókkal, szép, beépített konyhabútorral rendelkezik. A lakás gépei és berendezése a vételár részét képezik.

Otthonos családi ház Kecskeméten

Kecskemét Vacsiközben vált eladóvá ez a 133 nm-es, nappali + 3 szobás családi ház, melynek árát most 97,9 millióról 94,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan 2003-ban épült, kiváló elosztású, tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ahol egy gyönyörű cserépkályha is helyet kapott. A családi ház nagyon szép állapotú, egy nagy, 930 nm-es telken helyezkedik el, amely két utcára is nyílik.

Kompletten felújított polgári lakás a Garay térnél

A VII. kerületben, a Garay Center mellett, egy négy szintes, nagypolgári társasház első emeletén található ez a 112 nm-es lakás, mely 3 és fél szobával várja új lakóit. A lakás nemrég esett át komplett felújításon, mely érintette a víz- és villanyvezetékek cseréjét, a nyílászárók felújítását, a szobákban a parketta újracsiszolását, -lakkozását, a többi helyiségben a burkolatok cseréjét, festést, mázolást, konyha- és fürdőszoba felújítást, valamint a konvektorok cseréjét.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Aki ezt végigcsinálta, az sokkal könnyebben boldogul majd az életben - A hét videója

Aki ezt végigcsinálta, az sokkal könnyebben boldogul majd az életben - A hét videója

Véget ért a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis!, a Privátbankár által szervezett pénzügyi tudatossági verseny 2024 tavaszi fordulója, amelyen ezúttal gimnazisták mérhették össze tudásukat.

Villanyautó? Nem csak ez a kérdés

Villanyautó? Nem csak ez a kérdés

Terítéken a villanyautózás és a hozzá kapcsolódó összes kérdés, amelyre most válaszok is érkeznek.

Az olimpiai láng most egy szerencsés, vén hajón utazik: ilyen a Belem

Az olimpiai láng most egy szerencsés, vén hajón utazik: ilyen a Belem

Az olimpiai lángot átvevő hajó szombaton hajózott ki a görög kikötőből.

© 2024 (v2.202102)