Kiszabadulnál a fővárosból? Itt rengeteg szabadidős lehetőség és vízparti környezet vár!

Idén szokatlanul korán jött a felmelegedés, és már most tavasszal az enyhébb nyári napokra jellemző meleg és ragyogó napsütés a szabadba hív. Budapesten sajnos nem sok lehetőség van kimozdulni, ezért is lehet vonzó, egy olyan lakókörnyezet, ami a természet közelségével és sok szabadidős lehetőséggel vár a főváros közvetlen közelében.

Erre épült a Tópark – Be My City város a városban koncepciója, amely Újbudától mindössze 10-15 perces autóútra biztosít otthonokat, munkahelyeket, szolgáltatásokat és szép természeti környezetet egyetlen lakóparkon belül.

A Biatorbágyon, a Törökbálinti-tó partján felépült Tópark lakópark külön, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, és az M1-es, M7-es autópályák közelségének köszönhetően nemcsak Budapest, de akár a Balaton, Bécs vagy Pozsony is könnyen elérhető innen.

A lakóparkot azonban csak ritkán kell elhagyni, hiszen ahogyan már említettük, itt irodák és bérelhető üzletek biztosítják a munkalehetőséget, a gyerekek számára pedig oktatási intézmények is rendelkezésre állnak.

A 40 hektárnyi félig beépített, félig zöld területen pedig munka és a tanítás végén a Törökbálinti-tó zöld környezete a futókörrel, a játszótér, a kosárlabda pálya és a teqball pálya, valamint a környező hegyek nyújtotta kirándulási lehetőségek garantálják a szabad levegőn töltött kellemes kikapcsolódást.

A Tóparkban élve az autónkról akár le is mondhatunk, rá tényleg csak akkor lesz szükségünk, ha valamiért a fővárosba vagy messzebbre kell utaznunk, ugyanis a lakópark épületei közt épült, fákkal beültetett passzázsokon és bicikliutakon keresztül a Tópark „mini városán” belül bárhová könnyen eljuthatunk gyalog vagy kerékpárral.

A Tópark – Be My City ideális családok számára, hiszen itt nem kell mindennap dugóban ülni, és egész nap biztonságos, zöld környezet vár. Ebbe a zöld környezetbe harmonikusan illeszkednek az épületek is, melyek közül mind egyedi, Zsolnay homlokzati díszt és Magyarországon építészeti léptékben először alkalmazott, speciális bevonatú színes üveg homlokzatot is felfedezhetünk rajtunk, ha itt sétálunk.

Itt azonban nem csak sétálgatni, hanem beleszeretni és ideköltözni érdemes, hiszen nemcsak igényes, 21. századi lakókörnyezet, hanem olyan korszerű, környezetbarát műszaki megoldások is várnak, mint a minőségi hőszigetelés és nyílászárók, illetve az intelligens vezérlésű hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszer. Emellett a locsolás talaj- és esővízzel történik, és a hulladékot is szelektíven gyűjtik, így aki itt választja ki új otthonát, az nemcsak a lakás fenntartásának költségein spórol, de a fenntarthatóbb környezetért is sokat tesz. Ezt már sok család felismerte, így az újonnan ideköltözőket már egy összeszokott, barátságos lakóközösség várja.

A cikk megjelenését a Tópark lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Herszon megyét is ágyúzták az oroszok.

Megint változhat az alaptörvény

Megint változhat az alaptörvény

Kíváncsian várjuk a szavazás eredményét.

Hű, de erős lett a forint!

Hű, de erős lett a forint!

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

© 2024 (v2.202102)