Akár 20 millióval olcsóbban is vehetsz most házat!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha valamelyik, a megadott keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mai válogatásunkba egy olyan családi ház is bekerült, amely 20 millióval olcsóbban vásárolható meg.

2 az 1-ben a Corvin negyedben

A Corvin negyedben, 2016-ban épült ház 4. emeletén vált eladóvá ez a két külön kis lakássá átalakított, 76 nm-es ingatlan, mely 99 millió forint helyett most 95 millió forintért vásárolható meg. A házban az Airbnb engedélyezett, a két lakás jelenleg is ki van adva, havi 700-800 ezer forint jövedelmet biztosít, ezért befektetésnek ideális. Az egyik lakás 44 nm-es, amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet benne. A másik lakás 34 nm-es, itt egy nappali-étkező, egy konyha és egy fürdőszoba található.

Otthonos családi ház Nyíregyháza Oroson

Csaknem 20 millióval csökkentették ennek a Nyíregyháza Oros csendes részén elhelyezkedő családi háznak az árát, amely 130 nm-en, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával várja új lakóit. A 2000-ben épült, szép állapotban lévő ingatlan így most 109 millió helyett 89,9 millió forintért vásárolható meg. A lakótér alatt pince és garázs is helyet kapott, a tetőtér beépíthető, így további 70-80 nm-rel növelhető a lakóterület.

Közel a Városligethez, a VII. kerületben

A VII. kerületi Murányi utcában, egy kulturált lakóközösségű házban vált eladóvá ez a földszinti, 35 nm-es, egyszobás lakás, melynek árát most 34,9 millióról 33,9 millió forintra csökkentették. Az ingatlan felújított, klimatazált, elektromos fűtésű, redőnyös, konyhájában beépített, gépesített konyhabútor található. A Városligettől karnyújtásnyira elhelyezkedő lakás első otthonnak vagy befektetésnek is kiváló lehetőség.

Családi ház Keszthelyen, 300 méterre a Balatontól

Keszthely központjában a Balatonhoz, üzletekhez, szolgáltatásokhoz közel helyezkedik el ez a 140 nm-es családi ház, melynek most 108 millióról 105,5 millió forintra csökkentették az árát. A tetőtér beépítéses ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC, kamra, mosókonyha és háztartási helyiség, valamint egy galériás garázs kapott helyet, ami külön kis apartmanná átalakítható. Az emeleten egy hallból nyílik 2 hálószoba és egy fürdőszoba, a nagyobbik hálószobából egy dolgozószobába léphetünk be, és ezen a szinten kapott helyet a kazánház is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Herszon megyét is ágyúzták az oroszok.

Megint változhat az alaptörvény

Megint változhat az alaptörvény

Kíváncsian várjuk a szavazás eredményét.

Hű, de erős lett a forint!

Hű, de erős lett a forint!

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

© 2024 (v2.202102)