Ezt nézd! Ilyen szuper ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára az elmúlt néhány napban.

Nagy családnak Csókakőn

A Fejér megyei Csókakő szívében vált eladóvá ez a nagy családnak is kényelmes családi ház, melynek az árát 5 millió forinttal csökkentették. A 148 nm-es nappali + 4 szobás családi ház így most 84,9 millió helyett 79,9 millió forintért vásárolható meg. A családi ház 2002-ben épült, újszerű állapotban van, földszint + beépített tetőtérrel + alagsorral rendelkezik. Fürdőszoba mindkét lakószinten található, az alagsorban kapott helyet a szauna és az elektromos autó töltővel ellátott, kétállásos garázs, ezen kívül a kertben is található egy könnyűszerkezetes, kétállásos garázs, mely külön megállapodás alapján vásárolható meg.

Álomszép ház Kecskeméten

Kecskemét Katonatelepen, fenyveserdő mellett található ez a 2019-ben épült családi ház, melynek árát most 82 millióról 79,9 millió forintra csökkentették. A 117 nm-es ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, egy WC-s fürdőszobával és egy külön WC-vel, gardróbbal, háztartási helyiséggel és kamrával is rendelkezik. Konyhájában gyönyörű konyhabútor kapott helyet, magas minőségű beépített gépekkel, nappalijához egy nagy terasz is kapcsolódik, udvara térkövezett.

Családi ház a Duna partján

Szigethalmon, a Kis Duna és a Tököli parkerdő közötti területen helyezkedik el ez a szépen felújított családi ház, melynek árát most 4 millió forinttal csökkentették. Az ingatlan 70 nm-es, nappali + 3 szobával rendelkezik, 73,9 millióról 69,9 millió forintra csökkentették az árát. A tetőteret 2021-ben teljesen újjáépítették, mindkét szinten található fürdőszoba. A háznak egy alagsora is van, mely garázsnak is használható, itt kapott helyet a mosókonyha. A földszinthez terasz is kapcsolódik. Fűtését elektromos fűtőpanelek, klíma és egy cserépkályha biztosítják.

Idős párnak tökéletes ház Hegyeshalmon

Ez a Hegyeshalom csendes utcájában álló ház ideális lehet idősebb párnak, akik a gyerekek kirepülése után kisebbe költöznének. A ház mindössze 60 nm, nappali + 1 hálószobás, tehát teljesen fenntartható méretű, ugyanakkor a kis lakásokkal ellentétben itt azért mégiscsak van kert, lehet kertészkedni pihenni, és ami nem elhanyagolható szempont: a ház egyszintes. Az ingatlan mindemellett szépen felújított állapotban van, nem kell rá költeni, azonnal költözhető, 25 nm-es terasz, egy garázs, 2 melléképület és egy zöldségtároló pince is tartozik hozzá. Árát 55,83 millióról 49,5 millió forintra csökkentették.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Herszon megyét is ágyúzták az oroszok.

Megint változhat az alaptörvény

Megint változhat az alaptörvény

Kíváncsian várjuk a szavazás eredményét.

Hű, de erős lett a forint!

Hű, de erős lett a forint!

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

© 2024 (v2.202102)