Csodás otthon a Dunához közel, ahová tényleg elég csak a bőröndjeit hozni!

A Lágymányosi-öböl, Kopaszi-gát környéke rendkívüli népszerűségre tett szert az elmúlt években, hiszen egy kiváló infrastruktúrával rendelkező, mégis természetközeli környék, ahonnan könnyen elérhető a Duna-part, több felsőoktatási intézmény és a Rákóczi-híd közelségének köszönhetően Pest belső kerületei is.

Itt, a BudaPart városnegyedben vált most kiadóvá egy teljesen felszerelt, magas minőségben kivitelezett, exkluzív lakás, ahová valóban elég néhány bőrönddel költözni. A 4. emeleti lakás a BudaPart egy olyan épületében helyezkedik el, ahol a környező épületek már mind elkészültek, így az építkezés zaja egyáltalán nem zavaró.

A 77 nm-es ingatlan amerikai konyhás nappalival, két hálószobával egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, új bútorokkal teljesen berendezett és minden használati és dísztárggyal felszerelt, így ide tényleg csak a ruháit és a személyes tárgyait kell hoznia.

A nappaliból egy csodás, csaknem 13 nm-es, déli fekvésű erkélyre léphetünk ki, míg a két hálószoba egy kisebb, északi fekvésű erkélyre nyílik. Az ingatlan számos extrával és kényelmi funkcióval felszerelt, magas minőségű, gépesített konyha, minden ablakon elektromos távirányítós alumínium redőnyök, mosó-szárítógép, Smart TV 115 csatornával, gyors internet és wifi várja a bérlőket. Természetesen minden szoba egyedileg klimatizált.

Az ingatlan két párnak vagy két egyedülálló személynek is ideális, ugyanis mindkét hálószobájában franciaágy kapott helyet, és igény szerint akár két autóbeálló is bérelhető a lakáshoz. Az egyik egy földszinti, kellemesen megközelíthető, bejáratközeli hely a teremgarázsban, a másik beálló a szomszédos épületben található.

A lakásnak helyet adó társasházban több kisebb üzlet és 24 órás gyógyszertár is helyet kapott, a társasházzal szemben élelmiszerbolt is megtalálható.  A Duna-part egy rövid sétával elérhető, kellemes kikapcsolódást, feltöltődést nyújthat egy-egy nehéz nap után vagy hétvégéken. A közelben éttermek, kávézók, edzőterem és szépségszalon is megtalálható, és nincs messze a Nemzeti Színház és a MÜPA sem, ha valaki tartalmas kikapcsolódásra vágyik.

Ha Ön egy igazán exkluzív kivitelű, teljesen felszerelt lakást bérelne Budapest egyik legnépszerűbb, Duna-parti lokációjában, akkor ajánljuk figyelmébe ezt a csodás fekvésű, magas színvonalon kivitelezett ingatlant a Kopaszi-gát közelében.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meghalt egy ukrán olimpikon a háborúban - Ukrajna a világnak és Putyinnak üzent

Meghalt egy ukrán olimpikon a háborúban - Ukrajna a világnak és Putyinnak üzent

Az orosz-ukrán háború 803. napja volt a hétfői. Esti hírösszefoglalónk.

Senki sem panaszkodhat a forintra

Senki sem panaszkodhat a forintra

Jó napja volt a forintnak.

Megvan, kivel költ el utazásra 135 millió forintot az Integritás Hatóság

Megvan, kivel költ el utazásra 135 millió forintot az Integritás Hatóság

Zajlik az Integritás Hatóság körül az élet: megtalálták a nyertes céget, amely két évig utaztatja a munkatársakat, és új jogköröket is szeretnének kapni.

Kunetz Zsombor durva részletet tárt fel - mit szól ehhez Magyar Péter?

Kunetz Zsombor durva részletet tárt fel - mit szól ehhez Magyar Péter?

Valószínű, hogy a politikus egészségügyi adatai tényleg a mentőktől szivárogtak ki.

© 2024 (v2.202102)