Izgalmas új ajánlatokkal jövünk a hétvégére, sokkal olcsóbban is vehetsz most ingatlant!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, méghozzá nem is kevéssel!

Gyönyörű családi ház Hajdúsámsonban

Több, mint 7 millió forinttal csökkentették ennek a 130 nm-es családi háznak az árát, mely Hajdúsámsonban, a Debrecenbe vezető főút közelében található. A nappali + 4 hálós családi ház így most 106 millió helyett 98,8 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlanban az amerikai konyhás nappalin és a hálószobákon kívül egy duplamosdós, káddal, zuhanyzóval és WC-vel is felszerelt fürdőszoba, egy vendég mosdó, egy háztartási helyiség és egy kamra kapott helyet, a nappalihoz nagy, fedett terasz kapcsolódik.

Panorámával az apátságra, Pannonhalmán

Pannonhalma szívében, mégis csendes környéken, egy 2024-ben épült ház 2. emeletén kínálják eladásra ezt a tetőtéri, mégis galériázható lakást. A Pannonhalmi Apátságra néző, 44 nm-es lakás árát most 42,49 millióról 41,99 millió forintra csökkentették. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkezik és egy kis erkély is kapcsolódik hozzá. Fűtését házközponti fűtés biztosítja egyedi méréssel, nyáron a kellemes hőmérsékletet klíma garantálja.

Kétgenerációs családi ház Szentimre-kertvárosban

Több, mint 4 millió forinttal csökkentették az árát ennek a kétgenerációs családi háznak, amely a XVIII. kerület kedvelt részén, Szentimre-kertvárosban található. A 134 nm-es ingatlan így most 134 millió helyett 129,9 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlanban egy 102 nm-es, tetőtér beépítéses lakrész található, melyben amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba kapott helyet, és egy kisebb, 32 nm-es garzonlakás, így a családi ház két generáció részére is kiváló. Az ingatlan 2000-ben épült, 2014-ben esett át teljeskörű felújításon.

Felújított kislakás a Városliget közelében

3 és fél millió forinttal csökken ennek a 32 nm-es kislakásnak az ára, mely a VII. kerületben, a Városliget közelében található. A nappali + 1 hálós lakás így most 43,4 millió helyett 39,9 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan 2021-ben esett át teljeskörű felújításon, fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meghalt egy ukrán olimpikon a háborúban - Ukrajna a világnak és Putyinnak üzent

Meghalt egy ukrán olimpikon a háborúban - Ukrajna a világnak és Putyinnak üzent

Az orosz-ukrán háború 803. napja volt a hétfői. Esti hírösszefoglalónk.

Senki sem panaszkodhat a forintra

Senki sem panaszkodhat a forintra

Jó napja volt a forintnak.

Megvan, kivel költ el utazásra 135 millió forintot az Integritás Hatóság

Megvan, kivel költ el utazásra 135 millió forintot az Integritás Hatóság

Zajlik az Integritás Hatóság körül az élet: megtalálták a nyertes céget, amely két évig utaztatja a munkatársakat, és új jogköröket is szeretnének kapni.

Kunetz Zsombor durva részletet tárt fel - mit szól ehhez Magyar Péter?

Kunetz Zsombor durva részletet tárt fel - mit szól ehhez Magyar Péter?

Valószínű, hogy a politikus egészségügyi adatai tényleg a mentőktől szivárogtak ki.

© 2024 (v2.202102)