Így pörgesd fel a lakásod eladását!

Épp most jött egy friss adat arról, hogy mennyire nem fékezett be a lakáspiac: idén januárban jóval több ingatlan cserélt gazdát, mint tavaly vagy tavalyelőtt ugyanebben a hónapban. Vagyis az emberek adnak-vesznek és minden szakértő szerint várható, hogy ez a lendület az egész évben fennmarad. Az érdeklődés tehát növekszik, sok ezren napi szinten keresgélnek – és nagy kínálattal találkoznak az Otthontérképen is.

Persze nem egyszerű kitűnni a tömegből, viszont a hirdetésekhez vásárolt kiemelési csomagok révén sokféle módon, felületen ráirányíthatod a figyelmet a hirdetésedre. A megvásárolt kiemelési csomagokkal hirdetésed megjelenhet például a listaoldal elején, bekerülhet hirdetésfigyelőbe, de akár még az Index.hu címlapján, vagy az Otthontérkép Facebook oldalán is viszont láthatod eladó/kiadó ingatlanodat!

Kiemelés vásárlásához természetesen előbb fel kell töltened az ingatlanodat, ezzel kapcsolatban pedig van egy jó hírünk: az Otthontérkép megújult felöltőfelületén, most pikk-pakk feladhatod hirdetésed, ami az első lépés a lakáseladás, kiadás felé!

Mutatjuk, hogyan vágj bele:

1. Menj az Otthonterkep.hu oldalra, ahol legfelül megtalálod az “Ingyenes hirdetésfeladás” gombot. Ha rákattintasz egyből bele is vághatsz a hirdetésfeladásba: nem baj, ha nem regisztráltál még az oldalon, ugyanis az új felületnek hála, most az ingatlanfelöltésével együtt meg tudod ezt tenni, nem kell külön bajlódnod vele!

 2. A feltöltés első oldalán az alapadatokat kell megadnod, úgy mint: cím és ingatlan típusa. Jobb oldalt a térképen ellenőrizheted is, hogy jó címet állítottál-e be.

Fontos: amennyiben kiválasztod a “Cím elrejtése” funkciót, úgy ingatlanodat a térképen cím nélküli ingatlanként fogjuk megjeleníteni az adott városrészben, más hasonló ingatlanokkal együtt, kép nélkül.

3. A feltöltés második oldalán találod kiemelési csomagjaink tartalmát és árait. A hirdetésfeladás egy képpel ingyenes. Ha növelni szeretnéd eladási esélyeidet, akkor érdemes különféle kiemelési szolgáltatásainkkal felturbóznod a hirdetésed! Legnépszerűbb (Prémium) csomagunkkal például Facebook oldalunkon is megosztjuk ingatlanodat, illetve az Index.hu-n található ajánlódobozainkba is kikerül hirdetésed.

3. Ha kiválasztottad a számodra legideálisabb kiemelési csomagot, akkor elkezdheted a hirdetésed kidolgozását: a méret és az ár megadásával és a hirdetés szövegének megírásával. A leírásnál fontos, hogy minél hitelesebb képet fess az ingatlanodról! 2-3 bekezdésben lényegretörően mutasd be az ingatlant magát: elrendezését, állapotát, adott esetben egy felújítás során történt változtatások is hasznosak tudnak lenni az érdeklődőknek. A leírásban környékről is érdemes írnod pár szót!

4. A következő oldalon elérkeztél a képfeltöltéshez. Az új feltöltőfelületen kiválaszthatod, hogy melyik kép jelenjen meg elsőként a hirdetésednél, valamint, hogy az egyes képek mit ábrázolnak pontosan. Fontos: minél jobb minőségű képeket töltesz fel, annál inkább javulnak eladási esélyeid. Szép fotók készítéséhez nincs szükséged profi fotósra, elég ha rendet raksz, mielőtt elkészítenéd a képeket, illetve figyelsz arra, hogy minél világosabb napszakot válassz a fotózáshoz. Ne felejts el alaprajzot is feltölteni!

Tipp: jobb oldalt alul találod a “Piszkozat mentése” opciót, így bármikor abbahagyhatod a feltöltést és később visszatérhetsz rá (felül a “Hirdetéseim” fül alatt lesznek az aktív, és piszkozatban lévő ingatlanjaid).

5. A feltöltés ötödik oldalán tudod megadni a részletesebb adatokat az ingatlanodról, mint például a rezsi tartalmát,  a tájolást, vagy az épületre vonatkozó információkat. Minél több adatot adsz meg, annál valószínűbb, hogy komoly szándékú érdeklődők fognak keresni!

6. Ha ideáig eljutottál, akkor gratulálunk, már csak egy lépés választ el attól, hogy feltöltsd az ingatlanodat az Otthontérképre és élesítsd a hozzá választott kiemelést.
Az utolsó oldalon ellenőrizheted a megadott kapcsolati adataidat: fontos, hogy ezek helyesen szerepeljenek, ugyanis ezeken az elérhetőségeken próbálják majd felvenni veled a kapcsolatot az érdeklődők! Illetve, ha meggondoltad volna magadat a kiválasztott kiemelési csomagot illetően, akkor itt lesz még lehetőséged módosítani azt!

Tipp: jobb alul találsz egy “Előnézet” funkciót, amire ha rákattintasz, akkor láthatod, hogy hogyan is fog élesben kinézni a hirdetésed.

Ha pedig mindent jónak találtál, akkor annyi a dolgod, hogy az “Ingatlan feltöltése” gombra kattintva aktiválod a hirdetésed. Ha fizetős kiemelési csomagot választottál a következő oldalon tudod megadni számlázási adataidat és ténylegesen megvásárolni a szolgáltatást, ezzel pedig sikeresen el is készültél mindennel!

 

kiemelesi csomag fizetes

Belevágnál? Kattints az alábbi képre is el is kezdheted a hirdetésfeladást! Sok sikert az eladáshoz!

Otthontérkép feltöltés

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)