5 elképesztő kislakás, amiket most te is megvásárolhatsz

Alapból is szeretjük a kislakásokat, nem még ha gyönyörűen felújítva várják az új tulajdonosaikat. Mai posztunkban egy különleges ingatlanbonbon-válogatást hoztunk nektek, melyben 5 kislakást mutatunk be, összesen 154 négyzetméteren, 130 millió forint értékben. Jó csemegézést!

Fiatalos lakáska a Keletinél

Kívül-belül szép állapotú házban eladó ez galériás, fiatalos kislakás, mely remek elhelyezkedésének köszönhetően biztosan hamar gazdára talál majd. Padlófűtés, infrapanel, új nyílászárók, új víz-, csatorna- és villanyvezetékek, illetve új burkolatok és szaniterek várják a leendő tulajt.

Méret: 27 négyzetméter

Ár: 23,5 MFt

A Városliget közelében

Az előző lakáshoz szomszédságában, a Dembinszky utcában található ez a garzon, egészen pontosan az Állatorvosi Egyetem mellett. Berendezése nagyon hasonlít a fenti kislakáséra, ahogy az ingatlan leírása is, ez azonban első emelti és egy tároló is tartozik hozzá.

Méret: 25 négyzetméter

Ár: 22,5 MFt

Újlipócia üdvöskéje

A Duna vonalához közeledve egy nagy kedvenc városrészbe jutunk, Újlipótvárosba. A sokak által egekig magasztalt terület meglehetősen borsos ingatlanárakkal büszkélkedhet – ebben a képbe ez a cuki kis ingatlan is beleillik. De legalább szép és teljesen felújított!

Méret: 35 négyzetméter

Ár: 26 MFt

Drágaság a körúton

Modern, fiatalos és minőségi anyagokkal felújított otthon várja új lakóját a Boscolo Hotel szomszédságában. A garzon valóban remek elhelyezkedésű azok számára, akiknek lételem a nyüzsgés és a “központban” szeretnének élni. A világtérkép és a csempe pedig kifejezetten jól mutat. Ezt azonban meg kell fizetni!

Méret: 32 négyzetméter

Ár: 28,5 MFt

V. kerületi kislakás felújítva

Természetesen nem maradhat ki a sorból egy klasszikus belvárosi lakás, mely a V. kerületben várja tehetős tulajdonosát. Az előzőekkel ellentétben itt már 1+fél szoba van, ki-ki döntse el, hogy ez mennyire jó ötlet annak fényében, hogy a lakás mindössze 35 négyzetméter. Az azonban vitathatatlan, hogy szépen felújították, így jó kis lakás varázsolható belőle.

Méret: 35 négyzetméter

Ár: 29,9 MFt

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)