Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Csodásan felújított lakás az Ó utcában

Budapest belvárosában találjuk ezt a 71 m2-es, 3 szobás magasföldszinti lakást. Az ingatlan teljes körű gépészeti, villamos és esztétikai átalakításon esett át, mely során minden nyílászáró cserélődött. Az eredmény magáért beszél, ízléses és világos lakásba költözhet majd a jövőbeli lakók. Az ingatlan hirdetési ára 57,99 millió forint.

Hangulatos lakás a II. kerületben

Napfényes, egyedi hangulatú 68 m2-es, 2. emeleti 2 szobás lakás eladó a II. kerületben, a Török utcában,  sétatávolsára a Margit-szigettől. A hirdetés szövege alapján az ingatlant 5 éve újították fel egy designer bevonásával. A lakás 44,9 millió forintba kerül, amibe beletartoznak a berendezések java része is.

design lakás

Újszerű lakás a Liszt Ferenc tér szomszédságában

VI. kerületben, a Liszt Ferenc tér mellett egy  liftes ház 2. emeletén találjuk a ezt a felújított lakást. Az 55 m2-es, nappali + 1 hálószobás, duplakomfortos lakásnak az ablakai Zeneakadémiára néznek. Az ingatlan nem olcsó, közel 1 millió forintos négyzetméteráron hirdetik, igaz ez nem ritka ezen a környéken.

újszerű lakás

Mesébe illő luxus a Belgrád rakpartnál

Az V. kerületben a Gellért-heggyel szemben, a Belgrád rakparton eladó egy újjá várazsolt, ötödik emeleti, 148 m2-es luxusingatlan. A lakásról kár többet írni, hiszen a képek magukért beszélnek, érdemes megtekinteni az összes fotót.

luxus lakás

3 szintes lakás Csatárkán

A II. kerületben egy természetvédelni terület szélén kínálják eladásra ezt a panorámás, 125 m2-es, hatalmas nappalival és 3 külön szobával rendelkező, belső 3 szintes lakást. Az ingatlan kerek 100 millióba kerül, ami 800 ezer Ft-os négyzetméterárat jelent.

családi ház

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)