Szuper állapotú panelek Zuglóban 

Egyre több szuper állapotú panel kerül a piacra. Zugló továbbra is az egyik legnépszerűbb kerület ebből a szempontból. Három igényesen és ízlésesen felújított lakást mutatunk ezen a kiváló infrastruktúrával megáldott környéken.

Zugló, azaz a XIV. kerület továbbra is az egyik legnépszerűbb a panellakást keresők körében. Nem csak a kiváló közlekedés, hanem a sok zöld terület, kutyafuttató, a néhány perces távolságban található kiváló infrastruktúra (boltok, bevásárlóközpontok, gyógyszertár, bankok) is vonzzák a fővárosnak erre a részére a lakókat.

Bár a négyzetméterárak errefelé is igencsak megugrottak, egy szépen felújított 46, 56 négyzetméteres lakás kiváló megoldás lehet hosszú távon is a pároknak, családoknak – különösen, ha az ingatlan panelprogramos házban találhaó. Zuglótól autóval és tömegközlekedéssel is ideális távolságra van a belváros, de a külső kerületek (XVI., XIII.) nagy része is.

Kerestünk néhány olyan eladó panelt, ahová gyakorlatilag egy tisztasági festés után azonnal be lehet költözni.

A Rákosfalva parkban kínálják ezt az 55 négyzetméteres 3. emeleti 1 + félszobás lakást 22,5 millió forintért. A szobák laminált parkettával, míg a többi helyiség járólappal burkolt.

Kattints a képre még több fotóért!

A jobb helykihasználás érdekében a 3 és 4 négyzetméteres loggiákat beépítették. A 15 emeletes tömb lépcsőháza rendezett, tiszta, a lakóközösség jó, és gyakorlatilag minden szolgáltatás – boltok, gyógyszertár, bankok, orvosi rendelő, óvoda, iskola -, amire a napi ügyintézéshez szükség lehet néhány perces távolságra található.

Kattints a képre még több fotóért!

Gyakorlatilag ugyanennyiért – 22,49 millió forintért – eladó ez az 56 négyzetméteres 2 szobás panel is a Füredi lakótelepen. Első emeleti, napfényes lakás egy kifizetett panelprogramos házban. A szobák parkettázása, konyhabútor cseréje, fürdőszoba felújítása megtörtént, a panelprogramnak köszönhetően pedig új a külső szigetelés, az ablakok és a radiátorok is.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház anyagi helyzete rendezett, tartalékokkal rendelkezik, a lépcsőház tiszta, kulturált és kamerával védett. Az Örs vezér tér még gyalog is maximum 10 perc. A közelben patakpart, parkok, óvoda, iskola, orvosi rendelő és számos bolt.

Kattints a képre még több fotóért!

20,9 millió forintért árulják ezt a 46 négyzetméteres, szintén szuper állapotú lakást Alsórákoson. 9. emelet, gardróbszoba, új radiátorok, nem fizetős övezet, ami a parkolás kérdését is megoldja.

Kattints a képre még több fotóért!

A nagyszoba falán átadó ablakot nyitottak, ami amerikai konyhás jelleget ad a nappalinak, de a lakás minden más részét is ízlésesen és igényesen felújították. Újak az ajtók és az ablakok is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)