Csak a bőröndöt kell vinni ezekbe a csodás budapesti házakba

Gyönyörű és szinte minden igényt kiszolgáló házakat találtunk 100 és 150 millió forint között Budapest XIII. és XVI. kerületében. Legalább öt szoba, parkosított kert, szuper extrák. Fizetés után csak a bőröndöt kell vinni.

Az ingatlanhirdetéseket böngészve szembeötlő, hogy a családi házak árai is úgy megugrottak, hogy még 50 és 60 millió forint környékén is sok az olyan eladó kégli, amire további milliókat kellene költeni (felújítás, szigetelés, tetőcsere, stb.).

Megpróbáltuk belőni azt az árkategóriát, ahol már csak egyetlen feladata van a vásárlónak: beköltözni az új otthonába és élvezni annak minden kényelmét. 

A 100 és 150 millió forint közötti ársávban találtunk néhány ilyen, gyakorlatilag minden igény kielégítő családi házat.

Az első szépség Budaligeten, a II. kerületben található a Zsolt fejedelem utcában. Hat szobás, duplakomfortos, akár több generáció együttélésére is alkalmas, 2 szintes, szuper jó mikroklímájú, és 122 millió forintért kínálják.

A nappaliból örökpanoráma tárul majd az új tulajdonos elé, de kiváló adottságokkal rendelkezik a ház baráti összejövetelek, partik rendezéséhez is, hiszen több mint 800 négyzetméteres a kert, ami szépen gondozott és van finn szauna is.

Kattints a képre még több fotóért!

Valamint garázs, tároló. A tömegközlekedés is remek, hiszen pár percnyi távolságra van a buszmegálló.

Árpádföldön 240 négyzetmétert és 6 szobát kínálnak 121,9 millió forintért. Két szint, két lakótér.

Kattints a képre még több fotóért!

Van itt is mindenféle extra, ami szem-szájnak ingere lehet: kültéri vízforgatós, fűthető medence, klíma, 7 kamerás biztonsági rendszer, elektromos kapu, kandalló, kemence, grill, 43 négyzetméteres kerti tároló, 170 négyzetméteres lakóingatlanná is alakítható, eddig műhelyként és garázsként használt épület, parkolási lehetőség a telken belül kb. 10 autó részére.

Kattints a képre még több fotóért!

Parkosított előkert, intim hátsókert.

Rákosszentmihályon (azaz a közkedvelt XVI. kerületben) 182 négyzetméteres, újszerű 5 szobás ház várja új lakóit 109,9 millió forintos kikiáltási áron.

Kattints a képre még több fotóért!

Erkélyes és nagy teraszos ingatlan, 2008-ban épült, nagyon jó beosztású, napfényes. Igazán elbűvölő ház ez is!


© 2021 (v150.202005)