Irodák verik fel a lakásárakat a Váci úton

A 100 millió forint feletti árkategóriából válogattunk néhány fantasztikus eladó lakást a Váci út környékéről. A terület eddig is népszerű volt, most új lendületet ad az ingatlanvásárlásnak a sok épülő iroda és új lakópark, no meg a vizes vb fejlesztései.

A Váci úti irodaházak kínálata folyamatosan bővül a gazdaság felpörgésével párhuzamosan, és ez a lakások árát is felfelé húzza a környéken. A körút felől a Dózsa György út és az Árpád híd felé vezető rész egyébként is népszerű volt a lakásvásárlók körében. Mindennek csak új lendületet adott a vizes világbajnokság miatt elkészült számos fejlesztés, lakóparképítési projekt.

Megnéztük a Váci úti eladó lakások kínálatát, és kiválogattunk néhány gyönyörű, nagyméretű, felújított ingatlant a 100 millió forint feletti árkategóriában.

Ez a 4 szobás, 148 négyzetméter alapterületű lakás például 161 millió forintba kerül.

Kattints a képre még több fotóért!

A Riverside apartmanházban található, teraszos (mégpedig csaknem 30 négyzetméteres!), 3 hálószobás, duplakomfortos, panorámás, délnyugati tájolású lakás.

Kiváló közlekedés, a közelben kávézók, boltok, iskolák, óvodák, sportközpontok, de néhány percnyi távolságban található a Margitsziget is. A házban 24 órás portaszolgálat, kártyás beléptető rendszer, úszómedence, jakuzzi, szauna, fitneszterem van. Ezeket a lakók ingyenesen és korlátlanul használatják.

Kattints a képre még több fotóért!

Szintén a Riverside-ban várja új tulajdonosát ez a közel 300 négyzetméteres, 5 szobás otthon. Azaz nevezzük inkább egyedi kialakítású luxuslakásnak.

Külön kártya használatával a lakásban megálló lift meg, kizárólag az itt lakók használatára, örök panoráma a hatalmas teraszokon át (majdnem minden szobának van saját erkélye).

Négy fürdőszoba, saját szauna, projektoros házimozi rendszer, kandalló, videókamerás biztonsági rendszer, 2 parkolóhely, 2 tároló, 8 belépő a ház wellness részlegébe.

104,31 millió forint az ára ennek az új építésű, 10. emeleti prémium kategóriás 4 szobás Penthouse-nak a Dagály Residence-ben.

Kattints a képre még több fotóért!

Lenyűgöző panoráma, 2018 decemberi átadás.


© 2021 (v150.202005)