Virágzó a VIII. kerületi lakópark kínálat!

Józsefváros az utóbbi időben átalakulóban van. Lassan de biztosan halad egy értékesebb városnegyed cím elnyeréséért. Cserélődnek az osztályrétegek és ezáltal új szolgáltatásoknak kell helyet adni. Nívós terek, üzletek és mindennapok, hasonló színvonalat nyújtó emberekre pályáznak.

A VIII. kerületi lakások kínálata nem csak a magánszemélyek tulajdonában lévő értékesebb ingatlanokat helyezi előtérbe, hanem az épülőfélben levő lakóparkokat is. A városrészben jelen van a Simon Ház, a Práter Park és a Marone Ház lakópark is. Ezek a modern, csinos kis lakóparkok lakásai ékesítik a városnegyedet. Foglalkozzunk az első részben a lakóparkok kínálatával!

Marone House

A fiatalos okos otthonok tökéletesen illeszkednek a környezethez, és hiába vannak a belvárosban, a zöld felületekről és pihenési lehetőségekről gondoskodik a beruházó. A környék kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, közelében van a bevásárlóközpont, mozi, piac, éttermek, egyetemek. A jó elhelyezkedése miatt, kedvező tömegközlekedési szempontból is.

A Marone House lakásai a képre kattintva is megtekinthetők!

VIII. kerületi lakások

Simona Ház lakóparkok

A Simona Ház már a második ütem közepette van. Az első ütem lakásai már kulcsrakészen várakoznak a gazdájukra.  Tökéletes befektetéseknek minősülhetnek, hiszen gyalogtávolságra találhatók Budapest leghíresebb egyetemei.  A lakópark legfőbb jellemzői közé tartozik a stílus és az okos rendszer. A lakóparkot bérbeadás menedzsment jellemzi, aminek két szintje van. Az egyik a hagyományos ingatlanügynöki tevékenységeket foglalja magába, vagyis hirdetnek, megtalálják a bérlőt és a szerződést is biztosítják. Ezután a tulajdonos tartja a kapcsolatot a bérlővel. A második szinten pedig az előbb említett szolgáltatások kiegészülnek. A Simona ház tartja a bérlővel a kapcsolatot, ellenőrzik megfelelő befizetéseit, számláit. A bérlő őket keresi bármilyen probléma esetén.

A Simona Ház 1. ütemi lakásait a képre kattintva tekintheted meg!

Egyetem közeli lakások

A Simona Ház 2. üteme közel van az első ütem lakásaihoz. Magas színvonal, világos terek és okos megoldások jellemzik. Szívesen várnak minden pályakezdő személyt, diákot vagy családot. A lakópark lakásainak átadási ideje 2019 február-április hónapok közötti időszakra tehetők.

További képeket a fotóra kattintva láthatsz!

Józsefvárosi lakások

Práter Park

A Práter Park is egy olyan fejlesztése a VIII. kerületnek, amely csatlakozik az említett színvonalhoz. Az ingatlan a híres Corvin Sétánytól pár percnyire található. A hatékony, modern lakások nagyobb része erkélyes, az első emeletieknek pedig saját kertrésze is van. A szomszédságban találhatók az egyetemek és új irodaházak, sőt a tömegközlekedés is kiváló.

Az elegáns lakóparkról még több fotót képre kattintva láthatsz!

Corvin Sétány közeli lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)