Medencés ház nem csak a Rózsadombon van

Mintha nem is ugyanazon a Budapesten lennénk, ha elindulunk a budai oldalról Pest déli irányában. Amíg a Buda környéki településeken általában látványos és elegáns házakat találunk, addig mondjuk a Csepel sziget távolabbi szegletében már eléggé vidékiesek az ingatlanárak.

Ráckeve a térség egyik központi települése, amely a déli HÉV vonal végállomása is egyben, így tehát Budapesttel kifejezetten jó a közlekedési kapcsolata. A Dunától mindössze 100 méterre találtunk egy négy szobás, 130 nm-es családi házat. A házat gondozott kert veszi körül és egy úszómedence is a lakók kényelmét szolgálja. Az ára nem mondható kevésnek, 41,4 millióba kerül.

Ha valamivel kevesebbet szeretnénk hévezni, akkor érdemes a vidékiesebb Szigetszentmártonon szétnézni. Egy a 90-es évek hangulatát idéző, de szép állapotú családi házat találunk, 21 millió forint 1200 nm-es telekkel. És 150 nm-nyi alapterülettel, amelyen öt szoba kapott helyet.

Ha nem akarunk közel egy órát döcögni a HÉV-vel, akkor érdemes csak fél órányira lévő Szigetszentmiklóson keresgélnie. Itt viszont már egyértelműen érezhető az, hogy Budapesthez közel vagyunk. Egyrészt sok az új építésű ingatlan, másrészt nem kevés szedett-vedett házacskát is találhatunk. Az árak ugyanakkor nem annyira elszálltak, 33 millióért eléggé egyben lévő otthont találhatunk. Egyrészt ízléses, másrészt frekventált, csendes helyen, a városi sportcsarnokhoz közel található. Nagy előnye, hogy két generációs, jól szeparálható.

 

 


© 2021 (v150.202005)