Csak jön egyszer a nyár – mártózz meg Budapest legszebb medencéiben!

Vége-valahára kisütött a nap. Túl meleg még nincsen, de ilyenkor már – elvben – minden családi házban lakó fejében megérik a gondolat, hogy milyen jó is lenne otthonra egy medence. Amellett, hogy nagyon jól jön a reméhetőleg forró nyári napokon, még a kertet is feldobja. nézzük Budapest eladó medencés házainak legszebbjeit.

Ha egyszer elhatározzuk magunkat, lehetőségeinkhez mérten bőven válogathatunk a méretet, kialakítást vagy stílust illetően. Most tehát – képletesen szólva – belevetettük magunkat Budapest legmenőbb medencéibe, hogy megmutathassuk a legszebbeket!

Dél-pesti luxus

Pestszentlőrincen, Budapest jó környékén találtuk ezt a luxusházat és a hozzá tartozó óriási, igazi strandot idéző medencét. Az ingatlan floridai tervek alapján épült, amit azt hiszem tökéletesen mutat az előbb emlegetett, 14 méteres, fűthető medence. Ez látvány barlang-vízeséssel, jakuzzival fokozza a hangulatot. A medencéhez hasonlóan a ház is pazar, tekintve a nem kevesebb, mint 75nm-es nappalit, jelentős, 7 méteres  belmagassággal, vagy a három külön lakrészt, három hálószobával, a hozzájuk tartozó egyedi hangulatú fürdőszobával, valamint természetesen gardróbbal.

Budai elegancia

Pesthidegkúton (furcsa módon ugyebár ez a budai oldal) is hasonlóan gyönyörű medencés luxusházat találtunk. Az 1367 nm telken 4×8 m-es teljesen gépesített kültéri medence található, melynek fűtését nagy felületű, összesen 26 nm-nyi napkollektor látja el. Az üvegmozaikokkal kirakott medencéből pedig élvezhető a gyönyörű örökpanoráma. A 6+2 félszobás házhoz olyan extrák is tartoznak mint konditerem, jakuzzis fürdőszoba, szauna vagy mozisarok.

 

Rózsadombi örökpanoráma

A Rózsadombon is találtunk egy igazán exkluzív házat dunai körpanorámával, minimál stílusban megépítve. Az egész házat modern megoldásokkal tervezték. A kerti úszómedence fűtését például  napkollektor állítja elő.  A hét szobás ház tetőteraszáról pedig szinte az egész várost gyönyörűen be lehet látni.

Testvérhegy – liftes luxus

Testvérhegyen épült ez a minden igényt kielégítő újabb luxusvilla. A ház három szintre tagolódik, melyet lift köt össze! Az épületet egy nagyméretű, panorámás kert veszi körbe, ahol ez a szép, modern medence is megtalálható. Ezen kívül egy óriási terasz, valamint szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)