Gyönyörű panorámás lakások, hatalmas terasszal Budapesten!

Döcögősen, de érkezik a tavasz! Újra ki lehet használni az erkélyeket, teraszokat, így már ideje ötleteket gyűjteni ezek berendezésével kapcsolatban. Az egyik legfontosabb elvárás a kilátás, ez adja meg a hangulatot. Mutatunk néhány pompás darabot.

Az alábbi, II. emeleti lakás modern kinézetű és fiatalos, ez látszik is a terasz kialakításában. A Svábhegyen található 5 szobás ingatlan exkluzív és dizájnos. A teraszról épp csak egy medence hiányzik, másképp minden kikapcsolódási feltétel adott!

A XII. kerületi lakásról még több fotót a képre kattintva tekinthetsz meg!

XII. kerületi ingatlan

Van amikor nincs annyira elkülönítve a terasz a nappalitól vagy hálószobától. Nagyon ízléses megoldásoknak bizonyulnak. A zuglói (Alsórákos) lakás egyedi adottságokkal rendelkezik és itt nem csak az 55 nm-es erkélyre, és a 73 nm-es napozóteraszra, hanem más extrákra is, például a borospincére, hőlégkeverőre, pollenszűrős szellőrendszerre is kell gondolni. Az itt lakók mindennap nyaraláson érezhetik magukat, hiszen kültéri zuhanyzó, szauna, gőzkabin is rendelkezésre áll.

Az exkluzív penthouse lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

XIV. kerületi ingatlan

A félig kint, félig bent megoldás is nagyon szép, főleg ha ilyen gyönyörű kilátás vár. A kuriózum a Gellérthegyen található a maga 3 szobájával. A nagy teraszra a 12 m hosszú üvegfelülettel elkerített kis részről is ki lehet lépni. A hideg miatt a benti rész tökéletes, de a napsütés most már kicsalogathat a teraszra is. A lakás letisztult és igényes berendezési eszközöket tartalmaz, sok apró kis kiegészítővel, amelyek nagyon feldobják az otthont!

További képekért kattints a fotóra!

Krisztinavárosi lakás

Budapest új építésű lakásai között is találtunk egy érdekes, luxuskivételűt. A IX. kerületi ingatlan tágas, napfényes. Itt egy 66nm-es tetőterasz is igénybe vehető, ezenkívül egy csendes belső kert is rendelkezésre áll a pihenni vágyóknak. A környéken kiváló az infrastruktúra, közelben van minden, ami a mindennapokban szükséges lehet. A közelben megálló közlekedési eszközökkel könnyen el lehet jutni a város különböző pontjaira.

További képekért kattints a fotóra!

Penthouse lakás

Épülőfélben van a Rézmál domboldalán egy 6 lakásos örök panorámás társasház. Csendes, biztonságos környezetben, de mégis a belváros közelében. A projekt előnye, hogy a leendő tulajdonosok igényük szerint alakíthatják a lakást, így egy álomházba költözhetnek. A körpanorámás teraszról a budai hegyek, a Citadella, a Parlament és a Vár is látható. Ennél szebb kilátást nem álmodhatunk!

További képeket az ingatlanról a fotóra kattintva láthatsz!

II. kerületi lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)