Mit tesz a boltív a lakással?

A boltív nagyot dobhat a lakáson, főleg ha még berendezési kellékeknél is használjuk és nem csak az ajtók helyére vagy szoba elválasztásban gondolkodunk. Már régebben is kiépítettek boltíves megoldásokat, akkor is népszerű volt és napjainkban is az. Az otthontérkép.hu lakáskínálatát böngészve szép boltíves lakberendezési ötlet válogatást gyűjtöttem, mutatom a csinos kis elképzeléseket!

Kezdjük a hagyományos fali megoldással! Bámulatos ez a boltív sorozat, ami elválasztja a konyhát a nappalitól. Egyszerű megoldás és mégis jól mutat egy ilyen nagy terekkel rendelkező lakásban.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

Hasonló elképzelés kisebb lakásokban is jól néz ki. Az alábbi VIII. kerületi lakásban a konyhát és a nappalit is egy boltív köti össze. A színekben is kihívó lakás más dizájn elemekben is gazdag, ilyen például a galériába vezető gömb karzat.

A kis méretű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz! 

eladó lakások Budapest

A boltív formájú ablakok is különlegesek, főleg ebben a 4 szobás különlegességben! A luxuslakás tartalmaz még meglepő és mégis jól mutató tárgyakat, a konyhában található virág formájú csillár szerintem egyedi az ingatlanpiacon.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezés

Boltíves ablakok egyszerűbb formákban is megjelenhetnek, mint ahogy ebben a belvárosi lakásban is láthatjuk. A Váci utcában található ingatlan letisztultságot  és igényességet tükröz minden lakberendezési elemében és ebben használt színekben is.

További képekért kattints a fotóra!

ötletes lakberendezés

A lakberendezési ötlet a tükröket is megfertőzte. A következő lakásban, ahogyan a képen is látható, egy boltíves, régies stílusú tükör lóg a falon, ami  összhangban van a szoba többi bútorzatával is. Együttesen  előkelő hangulatot árasztanak.

A gyönyörű lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó ingatlanok

 

 

 


© 2021 (v150.202005)