Páratlan panoráma a szaunából is!

A panoráma sokat segít abban, hogy melyik ingatlant is válasszuk vásárláskor. Nem szeretnénk rossz kilátásra ébredni. Mindig azokra a filmbeli pillanatokra vágyunk, amikor besüt a nap, enyhe szellő megmozgatja a függönyt és kiléphetünk a nappaliból egy teraszra, ahol elfogyaszthatjuk a reggelit és ott ébredhetünk egy kávé mellett.

Az alábbi II. kerületi panorámás lakás két generáció számára is alkalmas lehet, mivel a lakást két részre osztották. A két lakrész egy lépcsővel van összekötve, de elérhetőek külön-külön a lépcsőházból. Az ingatlanhoz még tartozik egy 10 nm-es tároló és két autónak elegendő beálló is, ami a szomszéddal megosztott garázsban lehetséges.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlan

Az első emeleti lakás 40 nm-es, 2 szobával és nagy fürdőszobával, erkéllyel és egy teakonyhával. A második emeleti rész két szintes, lent egy teraszkapcsolatos nappali, étkező, konyha található, amiből leválasztható egy szoba is ha az igény úgy tartja. Ezen a szinten még egy háztartási helyiség és egy panorámás szauna is igénybe vehető. A felső szinten 3 hálószoba van, ahonnan csodás kilátásnak örülhet az ott lakó.

panorámás lakás

A 6 szobás lakás méretes ablakai lehetővé teszik, hogy a napsugarak bevilágítsák a tereket és egy csodás hangulatot teremtsenek. Bámulatos a lakás lakberendezése is, stílusos színek és bútordarabok figyelhetők meg. A képeket nézve nekem nagyon megtetszettek a falon lógó festmények, sőt keleti szobrok is felfedezhetők.

budapesti ingatlanok

 

 


© 2021 (v2.202102)