Páratlan panoráma a szaunából is!

A panoráma sokat segít abban, hogy melyik ingatlant is válasszuk vásárláskor. Nem szeretnénk rossz kilátásra ébredni. Mindig azokra a filmbeli pillanatokra vágyunk, amikor besüt a nap, enyhe szellő megmozgatja a függönyt és kiléphetünk a nappaliból egy teraszra, ahol elfogyaszthatjuk a reggelit és ott ébredhetünk egy kávé mellett.

Az alábbi II. kerületi panorámás lakás két generáció számára is alkalmas lehet, mivel a lakást két részre osztották. A két lakrész egy lépcsővel van összekötve, de elérhetőek külön-külön a lépcsőházból. Az ingatlanhoz még tartozik egy 10 nm-es tároló és két autónak elegendő beálló is, ami a szomszéddal megosztott garázsban lehetséges.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlan

Az első emeleti lakás 40 nm-es, 2 szobával és nagy fürdőszobával, erkéllyel és egy teakonyhával. A második emeleti rész két szintes, lent egy teraszkapcsolatos nappali, étkező, konyha található, amiből leválasztható egy szoba is ha az igény úgy tartja. Ezen a szinten még egy háztartási helyiség és egy panorámás szauna is igénybe vehető. A felső szinten 3 hálószoba van, ahonnan csodás kilátásnak örülhet az ott lakó.

panorámás lakás

A 6 szobás lakás méretes ablakai lehetővé teszik, hogy a napsugarak bevilágítsák a tereket és egy csodás hangulatot teremtsenek. Bámulatos a lakás lakberendezése is, stílusos színek és bútordarabok figyelhetők meg. A képeket nézve nekem nagyon megtetszettek a falon lógó festmények, sőt keleti szobrok is felfedezhetők.

budapesti ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)