Ilyen a 40 milliós panelek világa 

Gyönyörű fürdőszobákat, igényesen kialakított belső tereket, bájos nappalikat, hálókat és modern gépekkel felszerelt konyhákat mutatunk topkategóriás panellakásokban.

Szétnéztünk az Otthontérkép kínálatában azt vizsgálva, hogy melyek a legdrágább panelek az országban. 80, 70, 60, de még 50 millió forint felett sem találtunk eladó lakást, 40 milliós irányár környékén viszont már akad pár tucat kiváló állapotú ingatlan.

Az eladó sorba került panelek alapterülete jellemzően 70 és 90 négyzetméter közötti, 2 és fél, 3 szobásak, de akad köztük 3 és 2 félszobás is. Ideális méret ez akár egy nagyobb családnak, akár több egyetemistának, bérbeadásra. 

Kiválogattunk néhányat a kínálatból, mégpedig a szuperül felújítottak közül. Ezekről az otthonokról – ha nem szerepelne az ingatlantípus besorolásánál a ‘panellakás’ szó – alig vagy egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy nem téglalakások. Gyönyörű fürdőszobák, igényesen kialakított belső terek, bájos nappalik, hálók és modern gépekkel felszerelt konyhák következnek!

A XI. kerületi Menyecske utcában, Őrmezőn található ez a 75 négyzetméteres kiváló állapotú lakás, amit 41,8 millió forintért árulnak. Első emeleti, elosztása nagyon jó: nappali plusz két külön nyíló hálószoba. 

Kattints a képre még több fotóért!

Pár éve egy teljes körű felújításon esett át a lakás, az erkélyt megnagyobbították és a nappalit nagy üvegfelülettel látták el. A 10 emeletes társasházban befejeződött a panelprogram, így annak állapota is kiváló.


Kattints a képre még több fotóért!

Infrastrukturális szempontból is szuper a környék, hiszen pár perc sétával elérhető számos busz- és villamosmegálló valamint a 4-es metró és a Kelenföldi vasútállomás is. Személygépkocsival a város bármely pontja szintén megközelíthető 5-10 perc alatt.

Ugyancsak 41,8 millióért hirdetik ezt az 1 + 2 félszobás, ízlésesen és igényesen átalakított panellakást a III. kerületi Rómaifürdőn.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 1. emeleti, és a 27 négyzetméteres, nappalival egybe nyitott étkezős konyha mellett két háló, de  gardrób szoba is található benne.


Kattints a képre még több fotóért!

A konyhabútor minőségi Bosch beépített gépekkel – indukciós főzőlappal, mosogatógéppel, Blanco gránit mosogatótálcával, csapteleppel – és konyhamalaccal is felszerelt. A nyári hőséget minden szobában inverteres neoplazma LG klímaberendezés segít elviselni, ami hűt, fűt és levegőt is tisztít. A biztonságról távfelügyelethez bekötött riasztó gondoskodik.

Szintén a III. kerületben kínálják 45,9 millió forintért ezt a 2 + 2 félszobás panelt a Pók utcai lakótelepen. 80 négyzetméternyi alapterület, világos, erkélyes, napfényes ingatlan mindössze 2 percre a Rómaiparttól.

Kattints a képre még több fotóért!

Légkondicionált, és 1 éve teljeskörűen felújították: cserélték a belső nyílászárókat, festettek, burkoltak, új konyhát építettek be.


Kattints a képre még több fotóért!

A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, üzletek is találhatóak, a ház pedig jó állapotú és lakóközösségű. 


© 2021 (v2.202102)