Hangulatos öregkor a Fertő tó partján!

Amerikában, Florida a nyugdíjasok paradicsoma, de szerencsére mifelénk is lehet találni, néhány eldugott, de mégis elegáns környéket. A Balaton északi partja az, ahová tömegesen költöznek a felső középosztálybeli szépkorúak. A Fertő tó még kevésbé felkapott, pedig…

A győriek, még inkább a soproniak számára azonban kiváló lehetőségeket rejt a Fertő tó és közvetlen környéke. Ezen a környéken egy darabka Ausztria köszön vissza ránk, de az orvosi szolgáltatások, a boltok és egyébként is a munkaerő még mindig a megfizethető kategóriába tartozik. Én még messze vagyok a nyugdíjtól, de pihenő éveimet igenis el tudnám képzelni, ebben az igazán hangulatos fertőrákosi házacskában. A színvonalas berendezést és a kellően tágas tereket elnézve nem is tűnik elrugaszkodottnak a 41,8 milliós irányár. A fűtést napenergiával is segítő házban masszázskádas fürdőszoba, igényes beépített szekrények és a két darab albérletként funkcionáló, szeparált lakrész ideális „nyugdíjas otthonná” teszi ezt a 150 nm-es tóhoz közeli házat.

De a Fertő tó környéke számos további lehetőséget rejt azoknak is, akiknek nincsen 40 milliójuk egy ilyen nagy házra. Szintén igényes ez a kisebb, 90 nm-es ugyancsak fertőrákosi ház, ami már 24,9 milliós irányáron elérhető. Állapota felújított és a telke is kellően kicsi ahhoz, hogy ne kelljen sokat fizetnünk a kertésznek.

Aki a városias kényelmet keresi, az körülnézhet Sopronban is, ahol persze magasabbak az árak, de ugyanígy igen kellemes, színvonalas életnívót biztosíthatunk magunknak. A nyugati régió talán legszebb belvárosában a 90-es évek végén épült hangulatos lakás 22,9 millióért a miénk lehet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)