Hangulatos öregkor a Fertő tó partján!

Amerikában, Florida a nyugdíjasok paradicsoma, de szerencsére mifelénk is lehet találni, néhány eldugott, de mégis elegáns környéket. A Balaton északi partja az, ahová tömegesen költöznek a felső középosztálybeli szépkorúak. A Fertő tó még kevésbé felkapott, pedig…

A győriek, még inkább a soproniak számára azonban kiváló lehetőségeket rejt a Fertő tó és közvetlen környéke. Ezen a környéken egy darabka Ausztria köszön vissza ránk, de az orvosi szolgáltatások, a boltok és egyébként is a munkaerő még mindig a megfizethető kategóriába tartozik. Én még messze vagyok a nyugdíjtól, de pihenő éveimet igenis el tudnám képzelni, ebben az igazán hangulatos fertőrákosi házacskában. A színvonalas berendezést és a kellően tágas tereket elnézve nem is tűnik elrugaszkodottnak a 41,8 milliós irányár. A fűtést napenergiával is segítő házban masszázskádas fürdőszoba, igényes beépített szekrények és a két darab albérletként funkcionáló, szeparált lakrész ideális „nyugdíjas otthonná” teszi ezt a 150 nm-es tóhoz közeli házat.

De a Fertő tó környéke számos további lehetőséget rejt azoknak is, akiknek nincsen 40 milliójuk egy ilyen nagy házra. Szintén igényes ez a kisebb, 90 nm-es ugyancsak fertőrákosi ház, ami már 24,9 milliós irányáron elérhető. Állapota felújított és a telke is kellően kicsi ahhoz, hogy ne kelljen sokat fizetnünk a kertésznek.

Aki a városias kényelmet keresi, az körülnézhet Sopronban is, ahol persze magasabbak az árak, de ugyanígy igen kellemes, színvonalas életnívót biztosíthatunk magunknak. A nyugati régió talán legszebb belvárosában a 90-es évek végén épült hangulatos lakás 22,9 millióért a miénk lehet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Peren kívül megállapodtak.

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

© 2024 (v2.202102)