Új vadászterület lehet a családoknak Pesten a 16. kerület

A kelet-pesti régió egyik legkedveltebb kerülete a XVI. Különösen a családok számára, hiszen itt sok a zöldfelület és „millió” park található, valamint a gyerekeknek is adott a ház körüli kert és friss levegő a játékra.

Mivel igencsak frekventált kerületről van szó, a ma már ilyen magas ingatlanárak mellett csak a tehetősebbek tudnak itt telket vásárolni és építkezni. Esetleg egy meglévő házat megvenni, majd szépítgetni, újítgatni.

Ugyanakkor aki ide költözne, jó helyen kaphat most új építésű otthont. Rengeteg beruházó épít sorházakat, lakásokat itt, ahogyan a főváros szinte összes kerületében. Most a XVI, kerületi új házak közül szemezgetünk. Megnézzük, hogy milyen áron lehet itt megcsípni egy szép, új lakást, vagy sorházat.

Sashalmon, a Centenáriumi lakótelephez közel, az Ólom utcában hirdetnek ikerházakat. Itt találtunk egy 90 nm-es, négy szobás házat, amely egy család számára éppen elegendő méretnek bizonyul. Az ár nem mondható olcsónak, hiszen 56 millió forintba kerül, de a környék abszolút csendes, frekventált és szinte vidéki miliőt áraszt.

Ugyanaz a kivitelező épít picivel nagyobb ikerházakat a Futórózsa utcában is. Ezek a két szintes házak 100 nm-esek, öt szobásak és picivel drágábbak is, mert 62,9 millióba kerülnek.

Ha nagyobb a család, találhatunk itt nagyobb ikerházakat is a Futórózsa utcában. Itt van például ez a 140 nm-es, hat szobás teljesen új építésű ház, amely 74,9 millió forintba kerül. A házakat megbízható kivitelező építi, modern stílusban és gyönyörű parkosított kerttel kerülnek átadásra. A környék szuper, a közlekedés szempontjából is jó adottságú.


© 2021 (v150.202005)