A hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb eladó lakásait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

2 szobás lakás a Szépvölgyi úton

Budapest II. kerületében, a Hármashatár-hegy és a Kolosy tér szomszédságában eladásra kínálnak egy 54 m2-es, 2 szobás lakást. Az ingatlan teljes felújításon esett át a közelmúltban, aminek keretén belül új, fa nyílászárók, új fűtésrendszer, új vezetékek és új burkolatok kerültek kialakításra. A lakás ára 43,98 millió forint, ami 814 ezer Ft/m2.

eladó lakás II. kerület

Luxus ingatlan az Andrássy úton

Elegáns, magas szinten felújított lakásra bukkantunk az Andrássy úton. Az ingatlan 75 m2-es és 2,5 szobával rendelkezik. Az angol nyelvű leírásból nem derül ki, hogy a 115 milliós vételár tartalmazza-e az igencsak drága bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat.

Csodaszép lakás Szegeden

Szegeden a Juhász Gyula utcában eladó ízlésesen felújított 93 m2-es, nappali, konyha + 2 szobás napfényes tágas terekkel rendelkező I. emeleti lakás, amihez tartozik még egy belső udvari garázs is. A lakás 34,9 millió forintba kerül, ami tartalmazza a beépített bútorokat is, a többi berendezési tárgy és dekoráció külön megállapodásban alapján elérhető.

Eladó lakás Szeged

Menő családi ház a Balaton közelében

Igazi nagyágyúra bukkantunk a Balatontól mindössze 5 km-re található Köröshegyen. A 234 m2-es ingatlan 4 szobával, 2 konyhával és 3 fürdőszobával rendelkezik. A ház saját ivóvizes kúttal rendelkezik, a meleg vízellátás és a fűtés hőszivattyús rendszerrel (padlófűtés) megoldott, a tetőn napelemek lettek elhelyezve. Az ingatlanban rengeteg potenciál rejlik, alkalmas lehet lakhatásra, cégközpontnak, vendéglátó egységnek, magán klubnak, kereskedelmi egységnek egyaránt.

Eladó ház Balaton

Penthouse hatalmas terasszal

A XI. kerületben találjuk ezt a fantasztikus, 69 m2-es, 2,5 szobás egyedi penthouse-t. A lakáshoz tartozik egy 100 m2-es terasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre. Az épületet 2009-ben adták át, a lakás állapota újszerű. Az exkluzív ingatlanért 74,9 millió forintot kell majd fizetnie az új lakóknak.

terasz

© 2021 (v150.202005)