Naturista kemping és óriásakváriumos horgászparadicsom is eladó

Különleges eladó nyaralókat kerestünk az Otthontérkép adatbázisában: nos, nemesbüki naturista kempinget, 9 szobás zalavári horgászparadicsomot és 11 szobás magánklinikának, de céges üdülőnek is alkalmas épületkomplexumot találtunk. Meghökkentő képek és meghökkentő üzleti lehetőségek következnek!

Nyár elején az üdülőingatlan piac minden része pezseg. Akár a szupermini hétvégi házakról, akár a balatoni luxusnyaralókról, akár az óriási, turisztikai vállalkozás befogadására is alkalmas komplexumok kategóriájáról legyen szó, bőven van miből válogatni. 

Szétnéztünk a méret és ár szempontjából extrém kínálatban, és rendkívül látványos, a bizniszvénával megáldottak szempontjából igazi ínyencségnek számító eladó birtokokra akadtunk. 

Itt van mindjárt ez a 9 szobás komplexum 295 millió forintos irányáron, ami Zalavár és Balatonmagyaród között félúton, a Zala folyó mentén fekszik, alapterülete 674 négyzetméter.

Kattints a képre még több fotóért!

6 kilométerre található a sármelléki nemzetközi repülőtér, 11 kilométerre az M7-es autópálya, 20 kilométerre Keszthely, 16 kilométerre Zalakaros (termálfürdő) és 18 kilométerre Hévíz (gyógyfürdő).

Kattints a képre még több fotóért!

A teljes terület több mint 21 ezer négyzetméter, ebből 2565 négyzetméter horgásztó (halállománya: harcsa, ponty, süllő, compó, kárász, keszeg). A főépület háromszor 156,7 négyzetméter, alatta pedig közel 300 négyzetméternyi 3 méter mély megvilágított akvárium. 

Kattints a képre még több fotóért!

Felsorolni is nehéz a különlegességeket, de azért megpróbáljuk: fűtött madárles, szivattyúház, szélfogó, biliárd terem, szauna, gépház, iroda, fűthető medence, lift, különálló faház horgászat, sütés, főzés, kerti partik céljára. 

Elképesztő környezet. 

Nemesbükön nemcsak Magyarországon, de egész Európában ritkaságnak számító naturista kemping keresi új tulajdonosát 97 millió forintért meghirdetve Hévíz mellett, a Balatontól alig kilenc, Kehidakustánytól öt kilométerre.

Kattints a képre még több fotóért!

A fix épületek között található egy kb. 150 négyzetméteres 120 éves parasztház kiszolgáló helyiségekkel (iroda, bár, masszázsszalon, finn és infraszauna, zuhanyozók, wc-k, társalgó, internetkávézó), egy 2002-ben épült kétszintes épület, valamint egy konyhaként és raktáépületként funkcionáló egység is. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kemping csodálatos természeti környezetben, több mint másfél hektáros területen található kiadható faházakkal, lakóautó állóhelyekkel és természetesen sátorhelyekkel.

Kattints a képre még több fotóért!

Kecskeméten 1000 négyzetméter alapterületen magánklinikának, céges üdülőnek, panziónak is alkalmas komplexum eladó 169 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

A telekterület összesen 2985 négyzetméter és parkosított, rajta két derékszögben álló családi ház 11 szobával, 2 konyhával. Köztük gyönyörű úszómedence. 

Kattints a képre még több fotóért!

Külön épületben közös főzőhely, társalgó összejövetelekre, szauna, masszázs szoba, nagy társalgó. A házak alatt az alagsorban garázsok, tárolók, fitneszterem, versenyméretű fallabdapálya, az udvaron grillezéshez kialakított rész, teniszpálya.

Kattints a képre még több fotóért!

Elegáns, impozáns épületek, nyugodt környezet.


© 2021 (v2.202102)