Pihenj meg te is a gyümölcsfák árnyékában!

Hol lenne jobb hűsölni ezeken a forró napokon? Az alábbi újszerű állapotban levő budapesti családi ház helyiségeiben mindezt megtehetjük a termő gyümölcsfák árnyékában, de még az emeleti teraszon is, ahol elbújhatunk ha szeretnénk a lombkorona árnyékában. Sashalom egy csodás környezetet nyújt ennek a körbejárható, 2 szintes háznak. A 2 önálló lakás bármikor egybenyitható, ezért ez csak az igényeken múlik. Nyolc évvel ezelőtt a lakást teljes körűen felújították, minőségi anyagokkal.

Az otthon kiváló közlekedéssel is rendelkezik az Örs vezér tere autóval 10, tömegközlekedéssel pedig 15 perc alatt elérhető, a belváros pedig 30 perc alatt! A közelben sok hasznos szolgáltatás és lehetőség van.

Sashalmi családi ház

A méretes otthon nagy gondozott kerttel, termő gyümölcsfákkal, önálló garázzsal és kerti tárolóval ellátott. Van egy 66 nm-es szeparált, hangulatos emeleti terasz, ahol kiválóan ellehetünk tavasztól késő őszig, de ha  kedvünk tartja, akkor az árnyékban is sziesztázhatunk.

eladó családi ház

A belső terek modern bútorokkal és gépekkel vannak berendezve. A nagyobb lakásban a nappali és a hálószobák mellett 2 fürdőszoba, gardrób is található, na meg a szeparált 60 nm-es terasz is, amihez a hálóból és a lépcsőházból is kijuthatunk. A kisebb lakásban hálószobát, fürdőt és közlekedő helyiséget találunk. Az 50 nm alapterületű rész a kerti teraszhoz kapcsolódik.

A ház stílusos megoldásokban sem szenved hiányt, a képen látható kis ülőhelyek nem mutatnak rosszul! Az otthonban a drapp, a vörös és a barna színek dominálnak. Mesés percek garantáltak!

eladó ingatlan

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

© 2024 (v2.202102)