Ezek a díszek hogy kerülnek ide?

Bolyongva az Otthontérkép.hu oldalon mindenféle stílusú, nagyságú és elhelyezkedésű otthonokra lelhetünk. Néha azért megakad a szemünk egy-egy érdekességen, amit mi, nem ott lakóként lehet, hogy furcsának találunk. A különleges díszek persze nem minősítik az ingatlant, hiszen attól még egy szép, igényes kéglit nézegetünk. Bizony, én rátaláltam néhány tárgyra, díszre amik megragadták a tekintetem, ezt szeretném megosztani veled is!

Görögoszági hangulat a Hajdúszoboszló központjához közeli családi házban!

A görög építészet egyik alapeleme az oszlop csokor, ami különböző méretben és formában jelenik meg. Őszintén, nem gondoltam hogy egy 143nm-es családi házban is visszaköszön ez a stílus. Még zöld növényzettel is díszített. Ami az otthon többi részét illeti még találunk érdekes megoldásokat, mint a nagy boltív és mellette látható egyedi dísztárgyak.

eladó ingatlan

Itt ez a szép debreceni 3 és fél szobás különlegesség is. Számomra a televízió mellett látható kis hattyús “medence” volt a meglepő, persze az nem azt jelenti, hogy kinézetével nem passzol a szobához, csak lehet, hogy inkább egy udvaron mutatna jobban. Igazán figyelemreméltó a lófejekből álló asztalka is!

eladó ház

Mint egy királyi lakosztály! A Budapest XV. kerületében levő családi ház egészen lenyűgöző látvánnyal fogadja a vendégeket. A hálók, ahova nem biztos, hogy mindenkit beengednek, igazán pompázatosak. Nekem egy régi stílusú, királyi szoba jutott az eszembe, persze azért ebben a kehely is segített. Érdemes megtekinteni az otthon többi zugát, igazán modern berendezési ötletekkel rendelkezik!

újszerű ingatlan

Ebben a 6 szobás budapesti családi házban is van egy nem minden otthonban található dísz csokor. Az agancs kiállítás nem mutat rosszul a falon, csak meglepő a gyűjtemény száma. Ami az ingatlant illeti összefolyik a régi és az új stílus, egész hangulatos. Nézd csak meg!

eladó családi ház Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

© 2024 (v2.202102)